Milyen minőségi, de megfizethető SZEMES kávét
ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Adott egy Philips Saeco poemia kávéfőző, amivel őrölt kávéból főztem kávét. Finom, habár nekem túl sok a crema rajta. Előtte kotyogósom volt.Kaptam egy kávédarálót (Bosch, ha számít) és szeretnék szemeset venni és mindig csak annyit őrölni, amennyi kell.
Az kimaradt, hogy az erős pörkölésű kávét nem annyira szeretem.
Nézegettem a Julius Meinl kávét is ,az alsó kategóriás termékei 5000 körül vannak.
2017. dec. 29. 23:21
3/10 anonim válasza:
Szia,nekem is pont ilyen kávéfőzőm van.😊 Én a Lavazza kávékat szeretem,több fajta is van(strong,medium,crema). Kínai vegyesboltokban (ha pesti vagy akkor a nagyobb piacokon pl. a Lehel) 3500-4000/kg. Üzletekben egy kicsit drágább. Van még a tesconak egy saját márkás(ebből is van premium nem a gagyira gondolok) kávécsaládja ami 100% arabica,tehát minőségi kávé. Azt hiszem ennek 3000/kilója.Ebből is van többféle,szerintem jók.😉
2017. dec. 30. 00:48
4/10 anonim válasza:
A Tesco-ból szoktam venni Tesco Crema vagy Tesco Classic márkájút. Mind a kettő 1 kilós kiszerelésű szemes arabica kávé. A Crema kb. 2800, a Classic 2300 Ft. Mivel az utóbbi időben szűkült a költségvetésem, azért tértem át ezekre. Előtte Angliából rendeltem kávékat, de azoknak a kilós ára 10000 körül volt. Ezek a tescos márkák természetesen nem érik el azoknak a minőségét, de szerintem jó az ár/érték arányuk, egy közepes szintet hoznak, és mégiscsak 100% arabica mind a kettő. Egyik sem erősen pörkölt, a Crema a nevének megfelelően valamivel lágyabb ízű, a Classic egy határozottabb ízvilág. Van a családnak egy harmadik tagja is, a Tesco Espresso, azt még nem próbáltam.
2017. dec. 30. 01:02
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jókat írtatok😊
2017. dec. 30. 06:54
6/10 anonim válasza:
Eurofamyliben 3000 körül van lavazza és omnia
2017. dec. 30. 10:05
7/10 A kérdező kommentje:
Nem terveztem, de ha már épp MediaMarktban voltam, vettem ott. Lavazzát, ami 1599ft/250g. Kipróbálásképp.
2017. dec. 30. 15:23
8/10 anonim válasza:
Legutóbb a Lidl-ben vettem.
A nevére nem emlékszem, de csak ez ez egyféle szemes kávé volt, ami 100% Arabica volt. Nagyon finom, krémes kávé lesz belőle. A pörkölése valahol az német és az olasz közt van, kicsit közelebb a némethez.
Nem volt 2000 egy fél kiló.
Hasonló minőséget másutt 6-7 eFt/kg áron kapni.
2018. jan. 4. 15:10
9/10 anonim válasza:
Tchiboban lehet kapni kimérve, 2100 körül van fél kiló. Afrikai, Guatemalai, Brazil, még koffeinmentes is van szemesből és nagyon nagyon finom. Szerintem ár arányban sokkal jobbak mint a boltokban kaphatóak.
2018. máj. 20. 17:48
10/10 anonim válasza:
ETHIOPIA DJIMMAH (9eFt/kg), ez kb. 65 ft/csésze ha átszámolod, egy élmény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!