Nasi de rengeteg, segitseg?!
Figyelt kérdés
Anorexias voltam de most mar majdnem teljesen meggyogyultam viszont folyton falasrohamaim lettek, de csak edessegbol. Elhataroztam hogy egeszsegesen fogok elni de nem megy mert mindig van itthon valami peksuti vagy csoki es ha ram jon akkor addig eszem amig van. Eleinte azzal nyugtattam magam, hogy ha navyon megkivantam az edesseget akkor az azert van mert kieheztettem magam vele az anorexia alatt es most ez kell nekem es ha ennyire akarom ezeket akkor nyugodtan egyem meg biztos szuksege van ra a testemnek vagy mittudomen. De mar kb 4edik hete van ez hogy csak ugy megkivanom es akkor meg sem allok 4 szelet kalacsig vagy vacsi utan fahejas csiga vagy 3 szelet torta... ez orulet nem tudom hogy fekezzem magam ilyebkor total elveszitem a kontrollt es utana folyton rosszul erzem magam. Nem akarok bulimias lenni! mit csinaljak??2018. febr. 5. 19:45
11/13 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy ez sok. Egy nagy fonott kalacs felet siman megeszem egy evesre. Vagy pl a hazi mascarpones-csokis tortambol is bevagok 3 szeletet. Es bmi szerint korosan sovany vagyok. Szerintem feleslegesen aggodsz. Amig jol esik, addig egyel csak. Ha eszel mellette normalis kajakat es nem minden nap van torta, akkor tok oke szerintem.
12/13 anonim válasza:
Fú, érdekes és szomorú dolgokat írtok. A kérdezőnek: mi az, hogy a családod szereti, ezért van otthon nasi?! A családod TÉGED szeressen! Ha nekem valami közeli rokonom volnál és szeretnélek akkor biztos, hogy megállnám érted.
13/13 anonim válasza:
Ez sajnos normális egy anosnál...a kiéhezett szervezeted most kicsit megőrül. Próbálj meg olyan étekeket enni amik valóban táplálnak és laktatnak,zabkása mézzel gyümölccsel, teljes kiőrlésű cuccok,müzli stb. Meg teázz!Az sokat segít. Főleg a borsmenta tea, de igazából bérmilyen kedved szerint izesitett tea!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!