Van olyan köztetek aki gyerekként már kávézott és szerette is a kávét? Én már gyerekként is rengeteg tejes kávét-csak jóminőségű kávéból szerettem- ittam fagyival stb és imádom a mai napig.
En gyerekkent kaveztam - egy ujjnyi kave a bogre alljan, maradek tej, plusz keves cukor, nagyon szerettem.
Most ki nem allhatom a kavet. Az illatat szeretem (frissen daralt kave illata mindennel jobb :D ), de tejeskavekent sem esik jol, naturban meg kiraz tole a hideg.
Hát csak nagy ritkán kaptunk kávés tejet. :D De nem igazán való gyerekeknek, úgyhogy rendesen kávéról szó sem lehetett.
Az illatát mindig szerettem - nagy kávés család vagyunk. A kávés csokikat, cukrokat, sütiket is szerettem. Mostanra pedig napi 3-5 jó erős kávét megiszok egy nap... :D
Én kávéba mártott cukrot kaptam... Az a helyzet, hogy nem bírom a keserűt, de a kávéíz bejön. Ennek megfelelően a kevésbé keserű fajtákat szeretem, de azok se mennek le üresen. Tejpótlék kell hozzá, az édesítést már elhagytam.
A kakaós dolgokba mindig teszek kávét is, ahogy anyám tette a csokikrém esetében...
nos, én kaptam, vagyis nem kellett hogy kapjak, mert ami otthon volt azt mind használhattam, ugyanis én már 10 évesen tortát sütöttem egyedül és igen, fiú vagyok :D nah szal, én csináltam magamnak fekete kávét, de nem szerettem és a mai napig nem szeretem mert keserű. csak tejjel, habbal, és opcionálisan fagyival szeretem :P.
Az én szüleim nem voltak ilyen faxok hogy mindent szokás nem szokás alapon tiltsanak. persze este meg volt mondva hogy nem szabad de nem megparancsolva volt hanem ELMAGYARÁZVA hogy miért nem és így probléma nem is volt ezzel. Sokan a dohányzásra is lázadásból szoknak rá, én nekem meg lett mutatva, kaptam egy cigit 8-10 évesen, akkor leszívtam és egy órát fuldokoltam tőle. azóta is utálom... szerintem ha tiltottak volna minden baromságtól annál jobban akartam volna csinálni később...
Én gyerekként sem rajongtam érte, de most sem. :D
Sőt, az utóbbi időben rá kellett jönnöm, hogy kifejezetten utálom a szagát. A munkahelyemen gyakran kell a kávéfőzőgép mellett a sarokban dolgoznom és ki nem állhatom, amikor reggel sorban jönnek mellém a munkatársak, hogy gyártsák maguknak a kávét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!