Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csomagoljak a férjemnek?

Mit csomagoljak a férjemnek?

Figyelt kérdés
Mikor éjszakás, akkor szoktam neki szendvicseket csinálni, múltkor vitt hamburgert pl. Szeretném minél változatosabbá tenni ezt is. Saláták, zabkása kilőve max tésztasalátát eszi magába ő inkább a húsos, tartalmasabb ételeket preferálja. Köszi.
2018. febr. 2. 11:11
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Itthon vagyok gyeden szóval ráérek ezzel foglalkozni pl láttam olyat, hogy réteslapból hot dog ilyesmik!
2018. febr. 2. 11:12
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom, nincs lehetősége megmelegíteni az ételt, ugye?
2018. febr. 2. 11:19
 3/20 anonim ***** válasza:
66%
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mit enne?
2018. febr. 2. 11:19
 4/20 anonim ***** válasza:
74%

Szendvicset is feldobhatod: rántott-sült-főtt húsok, főtt-sült tojás, halféle, fasírt.

Csinálhatsz házilag pizzát, hambit, hot dogot egészségesen, pl tk vagy zablisztből, sok hússal-zöldséggel, vékonyabb tésztával stb.

Csinálhatsz neki hússalátát vagy hal/lazac salátát: fejes/jégsaláta ágyon bőséges hús/hal és különféle zöldségek keveréke, rá némi fűszer, kis olíva olaj, ízletes öntetek.

A szendvics mellé néha készíthetsz neki kis adag gyümölcs salit azokból a gyümikből, amiket szívesen fogyaszt.

2018. febr. 2. 11:31
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
anyukám szinte bármit bepakol apukámnak: rakott, főzelék, vadas, tészta szósszal, lasagne. szóval szinte bármi, amit ebédre főzöl, mehet az ételesbe
2018. febr. 2. 11:45
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Neki sokszor mindegy a válasza :D
2018. febr. 2. 13:27
 7/20 anonim ***** válasza:
84%

Kérdés, hogy van e munkahelyén mikró?

Én mindig főtt ételt teszek a férjemnek (amúgy is mindennap főzök), mert szendviccsel meg salátával nem lakik jól.

Mivel napközben tisztességes ételt eszik, este már nincs igénye, hogy telezabálja magát, eszik valami könnyűt és úgy fekszik le.

Amikor csak a napközbeni szendvicsezés ment, este kívánta a főtt kaját, éjjel szenvedett és hízott.

2018. febr. 2. 14:52
 8/20 anonim ***** válasza:
13%

Előző vagyok:

Bocsánat, most látom, hogy ez arra vonatkozik, amikor éjszakás.

Ne haragudj, de éjszaka miért kell ennie?

Totál egészségtelen!

Te felkelsz éjszaka enni? Ugye nem?

Ha napközben normálisan étkezik, akkor éjszaka nem kell kaja.

2018. febr. 2. 17:53
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

Gyakorlatilag bármit.

Nem értem ezeket az embereket, akik ha nincs mikró, képtelenek megenni valami kaját.

Én évek óta járok olyan munkahelyre, ahol nincs mikró, hidegen (szobahőmérsékeleten) kell enni a kaját, és senkinek nincs ezzel problémája. Mindegy, hogy rizs meg csirke, vagy spagetti, vagy pizzaszelet, vagy töltött káposzta, vagy mákostészta, vagy bableves, vagy pörkölt nokedlival, vagy AKÁRMI a kaja, hidegen is meg lehet enni.

Ha valaki olyan finnyás, hogy hidegen nem eszik, akkor mondjon fel a munkahelyén, és keressen olyan állást, ahol van mikrohullámú sütő még a vécében is.

2018. febr. 2. 20:37
 10/20 A kérdező kommentje:
En is voltam ejszakas en is ettem. Masabb, ha dolgozol, mint alszol ejszaka, energiat egetsz.
2018. febr. 2. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!