Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt jobb ha...

Fogyókúra alatt jobb ha diabetikus ételeket eszek?

Figyelt kérdés

2018. jan. 27. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:

CSAK AKKOR, ha ezt életed végéig így akarod csinálni.

De a diabetikus ételek nem feltétlen kalóriaszegényebbek, csak a cukrot helyettesítik édesítöszerekkel, amik nem egészségesebbek, csak erre a konrét állapotra kevésbé negatívan hatnak.

Ha fogyni akarsz, akkor olyan étrendet állíts össze, amit tényleg életed végéig tudsz tartani anélkül, hogy úgy érzed, nem ízlik semmi, mert minden egyéb esetben úgyis visszahízol.

2018. jan. 27. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. jan. 27. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy.
2018. jan. 27. 12:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy teljesen mindegy?
2018. jan. 27. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
34%

Nem ezen múlik. De a hozzáadott cukor elhagyása nem egy rossz lépés (sok diabetikus cucc fruktózos, ami tudtommal a cukorbetegeknek sem jó, de azért belepakolják olykor. az édesítők sokfélék, nekem semmi problémám a cukoralkoholokkal, de az olcsóbbak közt is van nem káros, állítólag. engem nem érdekel, mert az ízüktől eleve falnak megyek).

Általában a szénhidrátcsökkentés is jó irány.

De a kalóriaegyenlegen múlik a fogyás. Ha ezt diabetikus ételekkel könnyebb elérned...

2018. jan. 27. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy teljesen mindegy... egészséges embernek, akinél termelődik az inzulin nem árt meg napi 20g, és nem ettől fog hízni. Ha akarod ehetsz azt, de nem ezen múlik a fogyásod.
2018. jan. 27. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!