Miben van több kcal?
1 adag Pudning vagy Makaroni?
1 adag Puding vagy Tejbegríz?
1 adag Makaroni vagy Tejbegríz?
Attól függ, hogyan készíti az ember és mekkora neki egy adag.
Az én saját pudingjaim is határozottan eltérnek, elkészítéstől függően.
1. Az adag mennyi grammban mérve?
2. Milyen pudding, makaróni, tejbegríz - recept kellene?
Ha a makaróni sósan készül: pl. sajttal akkor abban va a legkevesebb kalória.Bár ezt tejföllel esszük általában,és abban azért van bőven.
A kal.táblázat szerint a zsírok minden gr.-ja 9 cal, a fehérjék és cukrok minden gr.-ja 4,5 cal.
Ma már a legtöbb csomagoláson fel van tüntetve a kalória érték.
Nem tudom miért akarod számolgatni, mert egyszerű a megoldás: ha könnyen hízol akkor inkább sós ételekből és gyümölcsökből egyél többet.Ha nagyon édesszájú vagy akkor se engedd el magad, mert hízni sokkal könnyebb mint fogyni.Lényeges a mennyiség is.Ha nagy étvágyú vagy akkor feltétlenül kellene valami torna ami ledarálja a többlet kalóriát
Utolsó, akkor még jó, hogy a sajtban 400kcal van 100g-ban, a tejfölben meg 190 :D De nyilván a tejföl a bűnös.
Bár normál ember szerintem a makaróni alatt a húsos ragus, sajtos verziót érti, nem a tejfölös förtelmet.
A kérdésre válaszolva:
100g makaróni kb. 370kcal
100g puding kb. 120 kcal
100g tejbegríz kb. 130kcal.
Makaróniból 250-300g egy adag, pudingból és tejbegrízből 150-200g. Tehát mindegy, hogy adagonként vagy grammonként nézzük, mindig a makaróni lesz a nyerő.
Utolsó, te másokat is annyira hülyének nézel, mint amennyire te vagy? Nyilván a FŐTT MAKARÓNI TÉSZTÁT SZÓSSZAL ÉS SAJTTAL számoltam ki 100g-ra és adagra is.
A száraz makaróni tészta hogy lenne már 370kcal, te jó ég. Menj és írd meg a matekházit, ne itt trollkodj.
Figyelmedbe ajánlom a következö táblázatot!!!!
A száraz makaróni 360 kcal-lal van megadva!!!!!
"Utolsó, te másokat is annyira hülyének nézel, mint amennyire te vagy? Nyilván a FŐTT MAKARÓNI TÉSZTÁT SZÓSSZAL ÉS SAJTTAL számoltam ki 100g-ra és adagra is.
A száraz makaróni tészta hogy lenne már 370kcal, te jó ég. Menj és írd meg a matekházit, ne itt trollkodj."
Te ne okoskodj, 100 g száraztészta - attól függen, melyik táblázatot nézed - 350-370 kcal közt mozog. Nem ártana, ha elöször utánanéznél annak, amit más írt, mivel egyértelmüen neki van igaza!
Emellett a stílusod is igencsak primitív, jobb lenne, ha magadba szállnál, mielött hülyeségeket írsz meg szemtelenkedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!