Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miben van több kcal?

Miben van több kcal?

Figyelt kérdés

1 adag Pudning vagy Makaroni?

1 adag Puding vagy Tejbegríz?

1 adag Makaroni vagy Tejbegríz?

2018. jan. 26. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%

Attól függ, hogyan készíti az ember és mekkora neki egy adag.

Az én saját pudingjaim is határozottan eltérnek, elkészítéstől függően.

2018. jan. 26. 20:29
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

1. Az adag mennyi grammban mérve?

2. Milyen pudding, makaróni, tejbegríz - recept kellene?

2018. jan. 26. 20:30
 3/12 anonim ***** válasza:
2018. jan. 27. 01:01
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha a makaróni sósan készül: pl. sajttal akkor abban va a legkevesebb kalória.Bár ezt tejföllel esszük általában,és abban azért van bőven.

A kal.táblázat szerint a zsírok minden gr.-ja 9 cal, a fehérjék és cukrok minden gr.-ja 4,5 cal.

Ma már a legtöbb csomagoláson fel van tüntetve a kalória érték.

Nem tudom miért akarod számolgatni, mert egyszerű a megoldás: ha könnyen hízol akkor inkább sós ételekből és gyümölcsökből egyél többet.Ha nagyon édesszájú vagy akkor se engedd el magad, mert hízni sokkal könnyebb mint fogyni.Lényeges a mennyiség is.Ha nagy étvágyú vagy akkor feltétlenül kellene valami torna ami ledarálja a többlet kalóriát

2018. jan. 27. 01:30
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó, akkor még jó, hogy a sajtban 400kcal van 100g-ban, a tejfölben meg 190 :D De nyilván a tejföl a bűnös.

Bár normál ember szerintem a makaróni alatt a húsos ragus, sajtos verziót érti, nem a tejfölös förtelmet.

A kérdésre válaszolva:

100g makaróni kb. 370kcal

100g puding kb. 120 kcal

100g tejbegríz kb. 130kcal.

Makaróniból 250-300g egy adag, pudingból és tejbegrízből 150-200g. Tehát mindegy, hogy adagonként vagy grammonként nézzük, mindig a makaróni lesz a nyerő.

2018. jan. 27. 12:53
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó: a makaróninál a megadott kcal a NYERS tésztára vonatkozik, az egy adag meg a FÖTTRE, ami kb egyharmad nyersnek felel meg!
2018. jan. 27. 13:13
 7/12 anonim ***** válasza:
18%

Utolsó, te másokat is annyira hülyének nézel, mint amennyire te vagy? Nyilván a FŐTT MAKARÓNI TÉSZTÁT SZÓSSZAL ÉS SAJTTAL számoltam ki 100g-ra és adagra is.

A száraz makaróni tészta hogy lenne már 370kcal, te jó ég. Menj és írd meg a matekházit, ne itt trollkodj.

2018. jan. 27. 14:31
 8/12 anonim ***** válasza:
41%

Figyelmedbe ajánlom a következö táblázatot!!!!

[link]

A száraz makaróni 360 kcal-lal van megadva!!!!!

2018. jan. 27. 14:37
 9/12 e-ditta ***** válasza:
59%

"Utolsó, te másokat is annyira hülyének nézel, mint amennyire te vagy? Nyilván a FŐTT MAKARÓNI TÉSZTÁT SZÓSSZAL ÉS SAJTTAL számoltam ki 100g-ra és adagra is.

A száraz makaróni tészta hogy lenne már 370kcal, te jó ég. Menj és írd meg a matekházit, ne itt trollkodj."

Te ne okoskodj, 100 g száraztészta - attól függen, melyik táblázatot nézed - 350-370 kcal közt mozog. Nem ártana, ha elöször utánanéznél annak, amit más írt, mivel egyértelmüen neki van igaza!

Emellett a stílusod is igencsak primitív, jobb lenne, ha magadba szállnál, mielött hülyeségeket írsz meg szemtelenkedsz!

2018. jan. 27. 14:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem én kezdtem el szemtelenkedni, de ez a hülyeség kb. egetverő, úgyhogy ne csodálkozz, hogy kiakadok.
2018. jan. 27. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!