Miért jó, ha a vízes kulacsba csümölcsöket teszünk?
Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 19:51
1/9 anonim válasza:
Mert ha atlatszo a kulacs, akkor menon nez ki ;)
3/9 anonim válasza:
Nekem nehéz elhinni, hogy gyümölcsízű lesz a víz ennyitől. Csak elrohad a gyümölcs.
4/9 anonim válasza:
Az uborkát én se értem de menta, citrom, narancs, lime no ezek tényleg ízt adnak neki.
5/9 anonim válasza:
Lesz íze a víznek :D
Mentha, uborka, gyömbér, citrom, narancs, eper, citromfű, bazsalikom. Nem lesz üdítő íze inkább egy frissítő limonádé lesz. Szerintem finomabb, egészség szempontjából nem hiszem, hogy sokat tenne hozzá.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem egészséges mindig savas vízben áztatni a fogainkat.
7/9 anonim válasza:
Valakinek biztos jó. Ha akarsz egy jót inni, akkor vegyél s-budget bodzát, málnát, citromot, csak 79 Ft.
9/9 anonim válasza:
Enyhe gyümölcsös íze lesz, sportolás után sokkal felfrissítőbb mint a sima víz vagy üdítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!