A sima vadkender (ami a kertben is van) bír valamilyen tudatmódosító tulajdonsággal? :O:
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 21:43
1/11 anonim válasza:
Maximum olyan f*sol tőle hogy kápázik utána a szemed. NEm nem bír semmilyen tudatmodosito hatással, nem tartalmaz thct. Egyébként nem tudom hogy valóban f*sat-e ezt vmi drogellenes előadáson mondták hát sosem probáltam:D
2/11 anonim válasza:
de igen, ne higyj az első válaszolónak!
alacsony a thc tartalma. nagyon alacsony. de van benne THC.
3/11 anonim válasza:
Allergiás vagyok rá, már vagy 20 éve. Amikor virágzik nemcsak hogy tüsszögök, köhögök és folyik az orrom tőle, de úgy érzem mintha bedrogoztam volna. Tehát aki allergiás rá, biztos, hogy okoz kábultságot. Pedig teljesen józan életű ember vagyok. De abban a pár hónapban úgy érzem magamat, mint egy marslakó. Egyedül a chlaritin enyhit a tüneteken.
4/11 anonim válasza:
Ahha, bár elég gyér. ha cigit csinálsz belőle dohány nélkül, csak a vadkenderből akkor kb 15-20 percre meggajdít, nem zsibbadósan, de érezni.
5/11 anonim válasza:
Valóban van egy kis hatása, bár a rendes, ún. "holland" fűhöz mérten abszolúte csekély. Inkább vegyél azt, minthogy bíbelődj a kiszárításával...
6/11 anonim válasza:
loooooooool max. attól leszel ki, hogy visszatartod a levegőt!!! hahahahahahahaha
7/11 anonim válasza:
nagyon alacsony a thc tartalma, elszívhatod nyugodtan, de semmit se fogsz érezni!!! Akár egy kilót is elszívhatsz, akkor se, szóval felesleges.
8/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek csak kíváncsi voltam:):)
2010. jún. 6. 12:24
9/11 anonim válasza:
0,002 % a thc tartalma egyesek szerint 0,01.
Egy átlag zöld thc tartalma 15%.
7,5 kilótól már egész jól vagy ha 0,002 vel számolunk.
De ha a 0,01 az igaz akkor más másfél kilótól is egész jól leszel.
Egyetlen probléma, hogy a mellékhatásokat sokkal előbb fogod tapasztalni mint a kábulatot így ez az dolog nem kivitelezhető!
10/11 A kérdező kommentje:
értem
mondjuk ez szomorú dolog:(:(
2010. jún. 8. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!