Mikor szoktátok fogyasztani a desszerteket? Legyen az akár egy egyszerű csoki, gumicukor vagy kávé, főétkezések után.
24/F vagyok és sajnos mániámmá vált az, hogy főétkezések után minimum fél órát várjak a különféle édességekkel, akármilyen éhes is legyen, mivel a rosszul létet szeretném ezzel elkerülni sokszor.
Nem lettem sosem rosszul félre értés ne essék, nekem ez csupán rögeszmém, hogy mindig várjak vele, mert gyerekkoromban még a fejlődő szervezetemmel azt tapasztaltam sajnos, hogy igen csak kényes-nyűgös ilyen téren a testem, úgyhogy ez számomra lehet már csak egy kellemetlen, rossz beidegződés lehet, ami nagyon megmaradt még felnőtt koromra is sajnos.
Nekem az a véleményem, hogy főétkezés után a desszert nem esik igazán jól, amikor már amúgy is jóllakott az ember. A németek a legokosabbak, ők a desszertet külön étkezésként kezelik, délután 5 óra körül: Kaffee trinken, Kuchen essen!
Nekem éhgyomorra esik a legjobban az édesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!