Ti átlagban egy héten mennyi pénzt költötök ételre/fő? Szerintetek sok 11 000 FT egy főre?
Szia.
Nasival együtt, párom cigije stb 2 hét alatt meg el 24e kettőnknek.
Ez gyakorlatilag 1600Ft/nap.
Reggelivel, ebéddel, vacsorával egy személynek nem sok, ha egy speciális étrendet kell követned.
Speckó étrenden vagyok (s ha úgy nézzük, nem is igazán olcsón, a "lisztem", cukrom, zsírom bőven 1000ft/kg fölött van, bár nemcsak ezeken élek s igazából kevesebből kijövök, mint a régi, hagyományosabb táplálkozású időkben, mert az ételeim jobban laktatnak s azért nem a drágább alkatrészekre koncentrálok, ha lehet), így is bőven kijövök havi 30 ezerből, ha nincs étterem vagy hasonló extra. Ez mindig így volt, kizárólag étterem tudta igazán megdobni efféle költségeimet, de azt sem bírom sokszor, így az se nagyon.
De én itthon főzök-sütök, az azért segít.
Egészségesen étkezem, edzőtermi erősítést végzek, havi 35 000 Ft-t költök élelmiszerre (ebben benne vannak a vitaminok, tejsavófehérje, edzés utáni szénhidrát is), étteremben sosem eszem, minden magam készítek el otthon és dobozolok napközbenre.
F19/188cm/95kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!