Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Tátra tea filteres?

A Tátra tea filteres?

Figyelt kérdés
Mármint én hallottam hogy az milyen jó meg hogy jól érzem magam tőle és már kerestem a filteres tea részlegen de sehol sem találtam meg aki tudjun kérlek segítsetek

2018. jan. 4. 00:17
 1/8 anonim válasza:
91%
De jót röhögtem köszi :D
2018. jan. 4. 00:27
 2/8 anonim válasza:
88%
Igen, keresd tovább ahol eddig, ott kell lenniexdd
2018. jan. 4. 00:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

:)))

Először talán googlezd ki, hogy mi az! Na meg rossz kategóriában van a kérdés. :) Ugyanis nem alkoholmentes. Nagyon nem!

2018. jan. 4. 00:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholos itsl, az alkohol redzlegen keresd, vagy ha talaltal filtereset szolj mert azt konnyebb lenne becsempeszni a suliiba, mondvan csak gyogytea😂
2018. jan. 4. 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem érdemes ott sem keresni, csak italkereskedésekben, Szlovákiában vagy a gyártónál megrendelve, vagy jobb kocsmákban, vagy fesztiválokon. A sima boltokban nem igazán van.
2018. jan. 4. 00:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tátra teát hamarabb találod meg a jobb kocsmákban, mint a világ legnagyobb filteres tea osztályán. Neten nézz utána mi az. Aztán rendeld meg, ha még utána is kell.
2018. jan. 4. 05:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
2018. jan. 4. 09:08
 8/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Én ezt az i*t*r*p*r-ban már láttam árulni.
2018. jan. 4. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!