Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Filteres tea készítésénél...

Filteres tea készítésénél tényleg nem ajánlott a forró vizet a filterre önteni, hanem ki kell a vizet tölteni, és utána lógatni bele a filtert? Mert én mindig csak simán leforrázom a filtert.

Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, és ha észlelsz bármi különbéget, akkor igaz!
2017. márc. 18. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
A víz hőfoka, keménysége is számít, gyümölcsteát és zöld teát nem szabad forrázni, csak 70-80°C-os vízzel leönteni, és a lágyabb vízzel finomabb a tea. Én már próbáltam.
2017. márc. 19. 04:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Szálad teánál tényleg nem szabad mindegyiket forrázni, de filteresnél szerintem lehet, vagy ott sem?
2017. márc. 19. 10:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja, várj, rosszul kérdezem. Nem is a víz hőfokán volt a hangsúly a kérdésemben, hanem hogy egyáltalán leönteni le lehet-e vízzel a trailert, de akkor azt lehet.
2017. márc. 19. 10:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Gyümölcstea filterénél hogy csináljam: ne is várjam meg, amíg felforr a víz, hanem 80 foknál öntsem a filterre, vagy forraljam fel, de várjam meg, amíg lehűl 80 fokra? Vagy ez mindegy? :)
2017. márc. 19. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Trailert = filtert
2017. márc. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!