Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan? Kitől? Ételrendelés...

Hogyan? Kitől? Ételrendelés kapcsán valaki?

Figyelt kérdés
Tolna megyei vagyok, egy kis faluban lakom. Itt nemigen jár ételfutár.(Szekszárdtól 25km). Segítenétek, ajánlanátok ha tudtok mégis, aki kihozza lehetőleg elérhető áron az ebédet? Nemsokára megszületik a második kislányunk, a férjem minden délben hazajár kajálni, én dolgozom is, igy nehéz lesz megoldani a fözést.
2010. jún. 3. 14:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Továbbá még egy kérdés: Ha 1200 ft-ból megvan 2 felnőttnek a napi ebéd, akkor föni érdemes vagy inkább rendelni?
2010. jún. 3. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nincs ott a faluban óvoda, bölcsi vagy suli? Ott tudnál kaját befizetni ill rendelni.

Ha ez nem megoldható, és nincs az az ételfutár akinek megérni kiszállítani (a km-költség miatt), akkor állj neki főzni most, és fagyaszd le. Jobb ötletem nincs.

Én is 2 gyerekkel vagyok itthon, tavaly nyáron született a kicsi, de a főzést meg tudtam oldani.

Profi vagyok gyorsan elkészíthető kajákban, mint a többi anyuka.

Néhány példa: paradicsomleves, főzelékek (spenót, sborsó, krumpli stb), krumplistészta...

Lényeg, hogy vásároljatok be úgy, hogy ne kelljen mindig boltba szaladgálni. Mélyhűtőt tessék felltölteni.

Üdv!

ui.: esetleg nem tudod megoldani, hogy valaki a szomszédba főzzön, és te kifizeted neki?

2010. jún. 3. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a válaszod. Sajnos nem tudok innen rendelni, olyan ismerös sincs aki fözne, nagymama 150km-re. Nem fogom tudni megoldani szerintem a fözést, mert hajzal 3tól 8ig tanulok (egyetem), 8tól 11ig dolgozom (bébiszitter a gyerekekkel) utána vagyok csak itthon, de akkor meg ugye a gyerekekkel és a háztartással is kellene foglalkozni. Apa csak fél6ra ér haza, akkor meg már nem hsizem, hogy lesz kedvem 2 gyerköc mellett nekiállnom fözni (most 1 mellett még megyeget)

2010. jún. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!