Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Baj, ha kávéfőzés után a...

Baj, ha kávéfőzés után a lefolyóba öntöm a zaccot?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Eldugul... Kuka szerinted minek van??
2010. jún. 1. 21:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem. Te viszont hamarosan szifont leszel kénytelen pucolni.
2010. jún. 1. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
az peedig kurv4 büdös tud lenni:D
2010. jún. 1. 21:51
 4/8 A kérdező kommentje:
jaja, tudom, már volt hozzá szerencsém.de akkor ezzel a szokásommal mostantól felhagyok.
2010. jún. 1. 21:57
 5/8 anonim válasza:

Én úgy tudom,hogy még tisztítja is a lefolyót.Én mindig oda öntöm,állítólag az egyéb megakadt koszt magával viszi.

"A vízvezeték lefolyójából eltűnik a szag és zsír, ha a mosogatóba, ill. a mosdóba kávézaccot szórunk, majd erős vízsugárral bemossuk a lefolyóba."

"A kávézacc alkalmas a zsíros edények és tárgyak tisztítására is, mivel jó zsíroldó. Az edényt száraz zaccal szórjuk be, és várjunk, amíg beszívja a zsírt, majd töröljük tisztára. A mosogatás már a szokásos módon történik."

2010. jún. 1. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Az erős vízsugár persze kimossa, de az ember reggel félálomban nem öblíti át és lerakódik. Másrészt milyen pazarlás már minden kávé után sok liter vizet kiönteni csak azért, mert az ember lusta elmenni a kukáig? :D
2010. jún. 1. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Néha-néha még jót is tesz a lefolyórendszernek, azonban rendszeresen nem célszerű.
2010. jún. 1. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Néha jót tesz a lefolyónak egy alapos öblítéssel leküldeni, de rendszert ne csinálj belőle. Inkább gyűjtsd egy fagyis dobozba és szórd ki a kertbe vagy ha nagy házban laksz, a ház elé/mögé a földre. A növények, a fű, imádni fogják.
2010. jún. 2. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!