Miért ilyen igénytelenül étkeznek az emberek, a legtöbb helyen miért nem lehet egészséges ételeket kapni?
Egy megyeszékhelyen lakom és szomorúan tapasztalom, hogy nincs olyan normális üzlet, kajárda, ahol tudnék venni normális, egészséges ételeket.Nem rég nyílt egy bolt, ahol örömmel láttam kezdetben, hogy lehet kapni kirántott zöldséget, sajtot, egyéb ilyen finomságokat,munkából ebéd időben odamentem ebédelni, pár héttel később pedig fogyóban voltak ezek a cuccok, csak hamburgert kaphattam. Megkérdeztem a tulajt,hogy ez miért van, mire azt mondta,hogy egyszerűen az embereknek nem kellenek a normálisabb ételek, hozzá csak hamburgerért meg hot-dogért mennek be, egy-kettő volt csak,aki evett olyat is,mint én, de ez neki nem érte már meg. Pedig nagyon szeretnék egy olyan helyet, ahol normálisan, elfogadható áron tudok ebédhez jutni, de sajnos nincs.
A másik amit látok mindig,hogy tömve van például a Mcdonalds. Miért jó ez az embereknek? Utána meg panaszkodnak,hogy jönnek a kilók és nem tudják leadni.
Reklám. A mekit nyomatják ezerrel.
Egyébként szerintem ne nagyon bánd, mert hiáby csinálnak kirántott zöldséget, az se sokkal jobb, mert pl. nem itatják le a zsírt róla, ilyesmi. Jól elkészítve viszont a hamburger is lehet egészséges, mi szoktunk otthon csinálni. Mert mi van benne? Darált hús, zöldségek és kenyér. Persze otthon valóban húsból van a hús és a kertből szedjük a zöldségeket rá...
Néhány ember meg annyira igénytelen,és nem vesz kész rántottsajtot,hogy naponta egyszer örül az üres kenyérnek.
Az éhező 200.000 magyar gyerekről is meglehet a véleményed az igénytelenségükről.
Lehet lepontozni,mert nem ezt vártad.De sajnos igaz.
(mondjuk, a kifejezetten "egészséges" ételek közé nem sorolnám a rántott zöldséget)
Bármilyen étteremben ehetsz egy leves, salátát, natúr húst, vegyes zöldség körettel És nem drágább, mintha büfében eszel.
Aki csak rántott zölségeket,salátákat,csikemellet eszik,az nem egészségesen táplálkozik,hanem egyoldalúan,és csak a divatot követi.
Az táplálkozik egészségesen,aki a tejtől-tojástól kezdve a gyümölcsöket,főzelékeket,tésztákat-mindenfajta húst eszik. Termmészetesen ügyelve arra,hogy ezeket változatos formában egye és tálalja.
Ami még fontos,hogy mozogjon is eleget,és akkor nem fog sem elhízni,sem beteg lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!