Milyen étellel nyűgözzem le a páromat és a barátait?
Figyelt kérdés
A párommal és két barátjával (ők szintén egy pár) elmegyünk egy nyaralóba és én fogok főzni. Szeretnék valami olyat, amire azt mondják, hogy na ezigen, ez a csaj egy konyhatündér :)
Mivel készüljek nekik? Huszonévesek vagyunk ha ez számít. S. O. S. zöldkéz mindenkinek megy
2017. nov. 30. 18:48
21/23 anonim válasza:
Csípős szósz qrva egyszerűen. Vaj és olívaolaj keverekén -kb. fele-fele- kisebb fej hagyma, 3-4 gerezd fokhagyma megpirítva, kis barnacukor karamellizálva, sózva, 2 babérlevél, chili vagy cayenne-i bors, Worcester szósz, római kömény, frissen őrölt bors, kakukkfű, házi paradicsomlé, ez lassú tűzön besűrítve, majd sűrű szitán leszűrve.
22/23 anonim válasza:
Szerintem nem kell semmi extrára gondolni ,a lényeg hogy finom legyen, többre értékelek egy szuperül sikerült paprikás krumplit mint egy szódával elmegy puccos bonyulult mittudoménmit.
Viszont előtte kérdezz körbe ki mit nem szeret, cink lenne ha megfőzöd életed gombapaprikását de 4-ből ketten nem is szeretik a gombát.
23/23 anonim válasza:
Én is szeretem néha az ún. magyaros ételeket, mint pl. a töltött káposzta/paprika, pacal/marha pörkölt, gulyás, stb., de nem tudnám mindig ezeket enni. Mivel elég sokat utazok, nagyon sok konyhát kipróbáltam. Szerintem rohadt unalmas lehet mindig ezeket enni. A magyarok többsége a gasztronómia területén is igénytelen, beszűkült. Érdemes kipróbálni a világ konyháit, idővel az ember egyre kreatívabb lesz, aztán saját maga is kitalál vagy összerak recepteket. A technológiára és az alapanyagokra kell odafigyelni, aztán nagy baj lehet. Van egy csomó egyszerű és gyors recept, ami mégis különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!