Mikor lett az ember mindenevő?
Figyelt kérdés
Van ezzel kapcsolatban bármilyen kézzelfogható adat?2017. nov. 24. 13:48
11/15 anonim válasza:
Amikor már felegyenesedtünk, tuti mindenevők voltunk, nem engedhettük meg magunknak azt, hogy nem.
Korábban lehettünk növényevők, jól termő trópusi gyümölcsfákon, de erről keveset is tudok s akkor még bőven nem voltunk előemberek sem.
12/15 anonim válasza:
Osidokben a tulelesert ment a harc, nem valogathatott az ember, mindent megevett ami eheto volt. Nem volt meg novenytermesztes, nem voltak kukoricatablak.
13/15 anonim válasza:
Szerintem amint képes volt elejetni valamit, a túlélés volt a cél és a húsos, zsíros állat hatalmas kalóriabomba a bogyókhoz képest.
14/15 anonim válasza:
A Biblia szerint eredetileg növényevő volt az ember és minden állat. Az özönvíz után átmenetileg Isten megengedte a tiszta állatok fogyasztását. Ekkor alakultak ki a ragadozók is.
Nektek adok minden maghozó füvet az egész föld színén, és minden fát, amelyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül. És úgy lőn. (Mózes I. könyve, 1:29)
15/15 anonim válasza:
Én nem vagyok mindenevő. Például a pacalt és a kocsonyát nem eszem meg, ahogy a sárgadinnyét sem. Sört sem iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!