Húsos melegszendvicset miből?
Figyelt kérdés
Tudom, nem a legegészségesebb kaja, de nagyon szeretem azt a fajta húsos melegszendvicset, amit általában egyetemi büfékben, meg ilyen helyeken lehet venni. Nem igazán akarok otthon nekiállni krémet csinálni, meg gondolom, ők is készen veszik. De milyet érdemes venni vagy ott mit tesznek rá? Azon gondolkodtam, hogy megpróbálom húskrémmel, ami azért nem klasszikus melegszendvics krém. Azzal vajon jó lehet vagy más ajánlott?2017. nov. 2. 19:21
1/3 anonim válasza:
A vagdalt húsokat villával széttörjük, a hagymát apróra felkockázzuk, majd összevegyítjük.
Ezután hozzáadjuk az egész tojást, a tejfölt, majd ízlés szerint mehet bele a mustár, a ketchup és a fűszerek. Szerecsendióból csak egy csipetet, hogy éppen csak megadja az ízt neki.
Egy- két órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Majd kenyérre kenjük, tetejét jó sok sajttal megszórjuk, és mehet is be a sütőbe.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!