Az interspáros ízesített víz mennyire hizlal?
Hát hogy a diétába mennyire kavarhat be :) Meg hogy ugye szénsavas.. mennyire puffaszt..?
Esetleg ha valaki tudja, hogy a sárgabarckos-szilvás Zwetschke Marille tea mennyire hizlal, jó e fogyókúra mellé, az is jó lenne! :)
Köszönöm a választ!
Mi lenne ha elolvasnád hogy mit írtam és azután befognád a szádat és tovább lapoznál?..(megnéztem a csomagolását de nem az volt a kérdésem hogy mennyi kalória van benne)
Nem eszek-iszok össze minden szart. Pont ezért kérdeztem, hogy mennyire illik bele diétába az ízesített víz. Nem rettegek a kalóriáktól, egyszerűen csak szeretem tudni mi mennyire hizlal.
Jézusom emberek. Menjetek már máshová kötöszködni. :D Nem igaz hogy nem lehet feltenni egy ártatlan kérdést anélkül hogy néhány élete-nincs ember ide ne jöjjön pofázni. Szánalmas.
veszel vizet belenyomod a citrom levét amit csak félbe kell vágni
voilá ízesített c vitamin dús víz!
A Cola kb. 40x ennyi kalóriát tartalmaz
Osszál szorozzál add össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!