Mit egyek ma?
Van a koleszban főzési lehetőség? Ha igen: sajtos tészta, krumplis tészta, bundás kenyér, rántotta, palacsinta, főtt virsli. Ha nincs: szendvics, valamilyen egyszerű saláta.
Hol vagy kollégista? Ha Bp.-n, holnap megbeszélt helyre viszek neked szívesen meleg ebédet! Azt csak megmelegíted magadnak a koleszban. Meg is hívnálak akár mára, magunkhoz, de Bp. mellett lakom, és bár nem messze, de ha nincs pénzed, még a vonatjegy is sok lenne. Holnap pedig mindenképpen bemegyünk a családdal Pestre. Szóval, ha itt vagy a közelben, húzd ki a mai napot valamilyen kajával és holnap szívesen megmentünk! :=)
40/N
Én is így vagyok, csak nekem tele a hűtő, csak már mind meguntam. Abból én is ruháznék át rád, csak pesti vagyok.
A második válaszoló nagyon jófej :)
Még egy ötlet esetleg.
pizza. liszt, olaj, víz, só. a liszt olcsó, olajad ha nincs kérhetsz, valszeg bárki ad.
feltétnek (én nem vagyok túl húsimádó) zöldség sajttal.
de egy kevés felvágott se vágja úgy földhöz az embert.
sajtból meg van műsajt pizzára, és pizzán tényéeg finom.
Én azt hiszem ma is lekváros zsemlét eszek. (meguntam a hús, rizs párosítást)
holnap meg császármorzsa. Ha van koliban tej, tojás, akkor már csak búzadara liszt kell. Fincsi és elég könnyű
Jó étvágyat!
a 3. vagyok.
most jutott eszembe még egy:
lángos. szintén elég olcsó, és nagyon laktató.
Múltkor meg bundásvirslit csináltam, 6 virstliből 4en laktunk jól. Az is egyszterű, virslit belecsomagolsz lángostésztába, majd forró olajon kisütötd. És fincsi :)
(ha meg pizzát és lángost is csinálsz 2-3 alkalommal, akkor az 1 kg liszted is biztos elfogy.
21/L
Ha van sütőd, a legegyszerűbb és a leglaktatóbb étel a sültkrumpli, ahhoz csak vajat kell venni. Kis sóval isteni kaja, mi imádtuk gimis korunkban, az egész banda azt ette nálunk, mert nagyon olcsó az egész!
Jó étvágyat, te szegény... Adnék Neked én is, dehát én még vagy 1600 km-re vagyok Pesttől is...
Én itt lakom nem messze a várostól. Ma már nem tudok beutazni, de holnap viszek Neked kaját. Írj, hogy melyik kollégégiumban laksz, miket szeretsz és ha van itthon alapanyagom megcsinálom Neked.
A többit megbeszéljük priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!