Mit egyek ma?

Figyelt kérdés
Kolis vagyok, és már nem nagyon van pénzem, de ma még nem ettem semmit.
2010. máj. 29. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van lehetőséged sütni vegyél egy pár szem krumplit meg vagy 3 tojást és süsd meg.Finom olcsó laktató kaja.
2010. máj. 29. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Van a koleszban főzési lehetőség? Ha igen: sajtos tészta, krumplis tészta, bundás kenyér, rántotta, palacsinta, főtt virsli. Ha nincs: szendvics, valamilyen egyszerű saláta.

Hol vagy kollégista? Ha Bp.-n, holnap megbeszélt helyre viszek neked szívesen meleg ebédet! Azt csak megmelegíted magadnak a koleszban. Meg is hívnálak akár mára, magunkhoz, de Bp. mellett lakom, és bár nem messze, de ha nincs pénzed, még a vonatjegy is sok lenne. Holnap pedig mindenképpen bemegyünk a családdal Pestre. Szóval, ha itt vagy a közelben, húzd ki a mai napot valamilyen kajával és holnap szívesen megmentünk! :=)

40/N

2010. máj. 29. 12:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de Pesttől elég távol vagyok. Kaposvár. Köszönöm a tippeket, akkor majd veszek krumplit, tojást.
2010. máj. 29. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, csak nekem tele a hűtő, csak már mind meguntam. Abból én is ruháznék át rád, csak pesti vagyok.

A második válaszoló nagyon jófej :)

Még egy ötlet esetleg.

pizza. liszt, olaj, víz, só. a liszt olcsó, olajad ha nincs kérhetsz, valszeg bárki ad.

feltétnek (én nem vagyok túl húsimádó) zöldség sajttal.

de egy kevés felvágott se vágja úgy földhöz az embert.

sajtból meg van műsajt pizzára, és pizzán tényéeg finom.

Én azt hiszem ma is lekváros zsemlét eszek. (meguntam a hús, rizs párosítást)

holnap meg császármorzsa. Ha van koliban tej, tojás, akkor már csak búzadara liszt kell. Fincsi és elég könnyű

Jó étvágyat!

2010. máj. 29. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:

a 3. vagyok.

most jutott eszembe még egy:

lángos. szintén elég olcsó, és nagyon laktató.

Múltkor meg bundásvirslit csináltam, 6 virstliből 4en laktunk jól. Az is egyszterű, virslit belecsomagolsz lángostésztába, majd forró olajon kisütötd. És fincsi :)

(ha meg pizzát és lángost is csinálsz 2-3 alkalommal, akkor az 1 kg liszted is biztos elfogy.

21/L

2010. máj. 29. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha van sütőd, a legegyszerűbb és a leglaktatóbb étel a sültkrumpli, ahhoz csak vajat kell venni. Kis sóval isteni kaja, mi imádtuk gimis korunkban, az egész banda azt ette nálunk, mert nagyon olcsó az egész!

Jó étvágyat, te szegény... Adnék Neked én is, dehát én még vagy 1600 km-re vagyok Pesttől is...

2010. máj. 29. 13:35
 7/9 anonim ***** válasza:
12:46 vagyok. Sajnálom! Kaposvárra el sem tudom képzelni, hogy tudnánk kaját küldeni! Még ha megkérünk egy rendes buszsofőrt, hogy vigye le magával akkor is biztosan megromlana az úton... Hátha van itt kaposvári, vagy környéki, aki hajlandó lenne megtölteni a gyomrodat :=). Addig is egyél szendvicset, sült krumplit. A kaposvári Tescoban nézelődj, hátha találsz valami olcsó, könnyen elkészíthető, fogadra való ételt.
2010. máj. 29. 13:43
 8/9 igabcsy ***** válasza:

Én itt lakom nem messze a várostól. Ma már nem tudok beutazni, de holnap viszek Neked kaját. Írj, hogy melyik kollégégiumban laksz, miket szeretsz és ha van itthon alapanyagom megcsinálom Neked.

A többit megbeszéljük priviben.

2010. máj. 29. 14:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, csak ötleteket vártam. Amúgy krumplit sütöttem hagymával.
2010. máj. 29. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!