Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Marcipán kiszárítása vagy...

Marcipán kiszárítása vagy tartósítása hogyan?

Figyelt kérdés
Esküvői tortadíszünket szeretném megmenteni, és a polcra kitenni dízsnek.

2017. szept. 24. 18:56
 1/5 ede1219 ***** válasza:
A marcipán minimum 50% cukrot tartalmaz, ezért nem kell tartósítani.
2017. szept. 24. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ne olvadjon meg, nedvesedjen be, hasonlók. Szóval a polcon kibírja jó pár évig.
2017. szept. 24. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Veszel neki egy átlátszó muanyagdobozt és bele teszed
2017. szept. 25. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor máshogy nem lehet megoldani.
2017. szept. 26. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz rajta megoldani? Beteszek egy dobozba és annyi. Semmi baja nem lesz, nyilván nem megenni akarod majd 20 év mulva
2017. szept. 26. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!