Olcsó, de finom dobozos jégkrémet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 19:52
11/14 anonim válasza:
A Lidlis :) tölcséres, illtve a keskeny kék dobozosok nagyon finomak!
Az Aldiban most akciós kb.4 ízben prémium dobozos fagyi, vettünk sztracsatellát, csokit és amarénát (tejszínes meggy), mindegyik nagyon jó!
Amíg volt Plus, abban árulták a Romanza dobozost rengetegféle ízben, 4-500 ft-ért. Na, azokat visszasírjuk :=).
12/14 anonim válasza:
Tescos karamellás... SZerintem jobb, mint a Carte D'or...
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlatokat! Ma vettem a lidl-be Ballino vaníliát. 1literes és mogyoró darabok meg mazsola van benne. 310ft volt, és elég fini.
2010. máj. 27. 15:32
14/14 anonim válasza:
A Romanza tényleg remek volt. Kb 20 ízben lehetett kapni, nekem a sajttorta/banán és a dió volt a kedvencem. Az ára pedig 500ft alatt volt. Kár, hogy nem lehet már kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!