Jekor kérdése:
Meg kell rágni a rizst?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés az... de őszintén mit rágunk a rizsen? Most megettem fél perc alatt két tál rizset anélkül hogy megràgtam volna. (Egyedül voltam otthon nem akartam sokat izélni az ebéddel.) Lesz attól bajom ha a rizset mindig így eszem? És ha kiderül hogy nem akkor ajánlom hogy próbáljátok ki. Nekem jólesett ilyen gyorsan enni sose szerettem lassan enni.2017. szept. 5. 15:19
1/7 anonim válasza:
Az a baj a gyorsevessel, hogy egy csomo emesztesi, gyomor, es belproblema gyokere. Pl reflux, gyulladasok, puffadas, hasfajas, gorcsok, valamint meg rakos megbetegedest is okozhat a hasnyalmirigyben a vastagbelben, es lehetne meg sorolni. Nyilvan nem attol, ha 1-2x gyorsan kell enned, mert sietsz, de hosszutavon komoly, akar egesz eleten at tarto betegsegeket okoz.
2/7 anonim válasza:
A rágás egy szükségszerű eleme az étkezésnek. Én a krémlevest is megrágom. Egyszerűen nem esne jól másképp.
4/7 anonim válasza:
A legtöbb darabos kaját nagyobb darabokra rágjuk, és nyeljük le egy rizsszemnél. Úgyhogy egészen biztos, hogy semmi bajod nem lesz tőle.
5/7 anonim válasza:
Mint kacsa a nokedlit? Abban milyen élvezeti érték van?
RizsEt? Nem rizst?
6/7 anonim válasza:
Ez a kérdés pont tegnap került elő az asztalnál nálunk. Kiderült, hogy a párom megrágja a rizst. Nekem fogalmam sincs, nem figyelem, valamit rágok rajta, de oly kis puha négyszeres vízben ragacsosra főzve, hogy szerintem sincs rajta valami sok rágnivaló... Kizárt, hogy minden szemet megrágnék.
7/7 anonim válasza:
Ha a rizst meg tudod enni rágás nélkül, semmi gond vele, egészségedre. De áruld már el, hogy a rizs megrágásának mi köze az ízletes borokhoz, amit a kulcsszavakhoz írtál ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!