Hogyan dobhatnám fel a párolt rizst? Esetleg milyen köretet tudtok még rizsből?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 18:31
1/7 tothp válasza:
1: kukorica, borsó
2: curry-s fűszer
3: apróra vágott, olajon-zsiron megfuttatott lilahagyma.
Hirtelen ennyi jut eszembe
3/7 anonim válasza:
Attól függ, mi mellé készíted. Finomra vágott, kevés olajon megfuttatott petrezselyemzöld, vagy aprított, szárazon illatosra pirított mandula/kesudió, vagy párolt gomba (lehetőleg ne csiperke, hanem pl. vargánya, shiitake), esetleg (főleg hal mellé) borban párolt, apróra vágott aszalt gyümölcs (szilva vagy barack elsősorban.)
4/7 anonim válasza:
Én zöldségesen szeretem (sült hagyma, kis répa, sok zsenge zöldborsó - az nyersen is jó), szójaszósszal. Mondjuk ekkor egytálétel, köretként teljesen jó natúran, úgyis a mellé evett étel és az esetleges szósz adja az íz zömét. S persze édességtől kezdve sokminden készülhet belőle, de az se köret.
6/7 anonim válasza:
Az én kedvencem a gyömbéres, mazsolás rizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!