Ravioliba lehet párolt zöldséget is tenni? Milyen öntettel/szósszal?
Először készülök raviolit csinálni, de nem sok számomra használható információt dobott ki a google - már a tölteléket és az öntetet tekintve.
Tudnátok nekem nagyon finom töltelékeket/önteteket mondani?
18L
Én reszelt sajttal szoktam tölteni, amit kis vajjal elkeverek, háromféle sajtott szoktam összekeverni, trapistát, reszelt parmezánt és füstölt sajtot.
Öntetnek jó a paradicsomos oreganóval és bazsalikommal ízesítve, vagy tejszinben olvasztok különböző ízű reszelt sajtokat, ebbe is teszek oreganot és bazsalikomot, mindkettőnél előszőr vajban fokhagymát dinsztelek, majd erre jön a paradicsom, vagy a tejszin.
Spenóttal is lehet tölteni, dinszteld meg a spenótot, vágd apróra, keverd el kevés olajjal, sóval, szerecsendióval, borssal és zúzott fokhagymával, a spenót helyett lehet pl. brokkoli is, annak itt a receptje:
köszi:)
a paradicsomos dolgokból nem szeretek semmit, úgyhogy az biztos nem lesz:S a sajtos viszont tetszik, úgyhogy valószinű az lesz:)
illetve se a spenótot, brokkolit nem szeretem. Gombát lehet, azt tudom, de pl. kukorica, borsó, répa, burgonya lehet benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!