Jó lehet a hús?
Figyelt kérdés
Pénteken este kivettem a fagyasztóból csiremellet, hogy szombaton megcsináljam. Aztán nem volt időm rá, ezért csak besóztam és elraktam a hűtőbe. Tegnap kivettem, és láttam, hogy azok a filék amik felül voltak, meg voltak keményedve kissé. Gondolom kiszáradtak,mert sajnos nem takartam be a hűtőben. Bár tegnap este megsütöttem, nem vagyok benne biztos, hogy jól tettem. Egyébként színre, szagra ugyanolyan volt, csak ez a szárazság.volt furcsa.2017. szept. 4. 05:46
1/6 anonim válasza:
mint közismert, a hűtő szárít ha nincs betakarva a nedves áru.
Ezért kell fóliába, dobozba helyezni, és úgy hűteni.
A húsnak semmi baja, legfeljebb több szaftban sütöd.
2/6 anonim válasza:
Legközelebb. Egy kevés olajjal dörzsöld be nem fog kiszáradni, és puhítja is a húst.
4/6 anonim válasza:
A hús akkor nem jó, ha büdös, fura színe van vagy kukacok mászkálnak rajta, izegnek-mozognak kibújnak-bebújnak stb..
A szárazság normális.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:-)
2017. szept. 4. 10:23
6/6 anonim válasza:
A só is vizet von el a húsból, de egyben tartósítja is.
Hogy a tetején száraz lett, az a levegővel való érintkezés következménye.
Legközelebb biztos jobban odafigyelsz és lefóliázva , vagy fedeles dobozban fogod eltenni.
Minden hibánk a konyhában, egyben tanulságként is felfogható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!