Szilvacefrém tetején fehér hártyaszerűanyag van mi az? Attól jó még a cefre?
Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 22:07
1/9 anonim válasza:
ha megerjedt akkor főzesd ki,mert romlani fog,szerintem ez még jó,de ne tartogasd.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. szept. 2. 09:06
3/9 anonim válasza:
szivesen,nem régen főztem ki ilyet,valamilyen gomba lehet a hártyaszerű anyag,de a cefre tavalyi volt,és nem is lett belőle sok pálesz,és íze sem volt kifogástalan,sokan elkövetik azt a hibát,hogy hónapokig állni hagyják a cefrét kiforrás után,igazság szerint úgy kéne kezelni mint a bort,na nem a kénezésre gondoltam....ha jó pálinkát akarunk.Érdemes forrás után rögtön kifőzni.
4/9 anonim válasza:
Esélyes hogy átfordul tejsavas erjedésbe és akkor megromlik, megsavanyodik. Naponta kívánatos megkeverni és jól lezárni.
5/9 anonim válasza:
Ott szaporodnak aerob (levegőt kedvelő) baktériumok.
A cefre pH-ja be lett állítva?
Kierjedés után gyorsan főzetni vinni!
7/9 A kérdező kommentje:
miért kell beoltani és mivel?
2017. szept. 5. 18:38
8/9 A kérdező kommentje:
5-ös hogyan kell beállítani a Ph-ját?
2017. szept. 5. 18:41
9/9 A kérdező kommentje:
pH
2017. szept. 5. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!