Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szilvacefrém tetején fehér...

Szilvacefrém tetején fehér hártyaszerűanyag van mi az? Attól jó még a cefre?

Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
ha megerjedt akkor főzesd ki,mert romlani fog,szerintem ez még jó,de ne tartogasd.
2017. szept. 2. 05:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. szept. 2. 09:06
 3/9 anonim ***** válasza:
szivesen,nem régen főztem ki ilyet,valamilyen gomba lehet a hártyaszerű anyag,de a cefre tavalyi volt,és nem is lett belőle sok pálesz,és íze sem volt kifogástalan,sokan elkövetik azt a hibát,hogy hónapokig állni hagyják a cefrét kiforrás után,igazság szerint úgy kéne kezelni mint a bort,na nem a kénezésre gondoltam....ha jó pálinkát akarunk.Érdemes forrás után rögtön kifőzni.
2017. szept. 2. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim válasza:
Esélyes hogy átfordul tejsavas erjedésbe és akkor megromlik, megsavanyodik. Naponta kívánatos megkeverni és jól lezárni.
2017. szept. 3. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:

Ott szaporodnak aerob (levegőt kedvelő) baktériumok.

A cefre pH-ja be lett állítva?

Kierjedés után gyorsan főzetni vinni!

2017. szept. 5. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim válasza:
Be lett oltva?
2017. szept. 5. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
miért kell beoltani és mivel?
2017. szept. 5. 18:38
 8/9 A kérdező kommentje:
5-ös hogyan kell beállítani a Ph-ját?
2017. szept. 5. 18:41
 9/9 A kérdező kommentje:
pH
2017. szept. 5. 18:41

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!