Fagyit mennyi ideig árusíthatják, ha nem fogy el? Napokig?
elvileg vezetni kell egy naplót-hogy mikor készítették (ellenőrzéskor elkérhetik)
és 3 napig szabad elasdásra adni.
ahol én dolgoztam ott főzőtt fagyi volt-és betartottuk a szabályokat.a tulaj sem akart bajba kerülni. nagyjából tudtuk hogy miből mennyi fogy el,hogy ne kelljen sokat kidobni sem..
De vannak olxan fagyik amik csak porból.és mindenféle pasztákból készülnek. az ilyen helyeken 5 perc alatt készül el 3 tégely fagyi.. naa azt nem tudom meddig tárolhatják
Köszönöm a választ!
Ahol mi vettünk hétfőn, ott pénteken is ugyanazok voltak! Ezért is merült fel bennem a kérdés...
Mi megkérdeztük egy cukrászdában a Balatonon. Ami télen nem tart nyitva. Most az ősz kezdetével már nem 2 pultban vannak a fagyik, hanem már csak 1. Kérdeztük lesz-e még az idén Őrségi tökmagos fagyi, mert azt ott nagyon jól csinálják és azt is akartunk enni. Azt mondták, hogy kifogyóban vannak az alapanyagokból és már csak abból csinálnak fagyit, amilyen alapanyagok vannak még nekik.
Azt, hogy a már kész fagyit meddig árulják azt nem tudom. De az a hely egy nagyon felkapott fagyizó, szóval nem hiszem, hogy megmaradna nekik 1 tégely fagyi 2-3-napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!