Tudnatok ajanlani recepteket feherliszt allergiasoknak?
Ez túl tág fogalom, én elég sok ételcsoportot kizártam s így is rengeteg lehetőségem van.
Zöldségételek, tojásételek, húsételek tömkelege van liszt nélkül, de még sütik is, rengeteg édesség... Ott van pl. a tojásos lecsó vagy a gluténmentes piskóta csokikrémmel, lazac spárgával...etc.
Mégis milyen ételre gondolsz?
Nagyon felkapott recept mostanában az úgynevezett banánpalacsinta.
Mindössze 3 hozzávalóból áll:1,5 érett banán,és 1 tojás 2,5 evőkanál zabpehely(nekem így jön ki a jó állag persze ezt is variálhatod ha ez neked nem túl sűrű)
Elkészítése:pépesítsd össze a banánt egy villával,majd keverd hozzá a tojást közepes lángon,zsíradékonsüsd ki pl vajon isteni ;) kicsi adagokatmérj a serpenyőbe mert nem könnyű megfordítani.Ha nem is sikerül szépen megfordítani és nem lesztúl szép nem húzd fel magad,az íze kárpótol.
Ízesítés:görög joghurttal,aszalt/friss gyümölcsökkel mézzel szoktam enni,nekem nagyon ízlik. ;)
Írd meg ha elkészítetted. Kíváncsi vagyok hogy ízlett.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!