Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mondtok nekem gyors-kaja...

Mondtok nekem gyors-kaja recepteket?

Figyelt kérdés

Van egy villany rezsóm a garázsban és ott főzögetem az ebédemet. a rezsó 1l vizet 5 perc alatt forral fel és 1 órán át tartja melegen áram nélkül. 20 percig forr melegítés nélkül. Jelenleg tasakos leveseket főzögetek.

De úgy gondolom egyszer megunom. Szerintem alkalmas dinsztelésre, párolásra, ma rizst főztem, húst azért nem sütnék de arra van elektromos grill sütőm.

Leginkább étel nevek érdekelnek receptnek már utána nézek de nem vetem meg a recepteket sem. Köszönöm előre is az ötleteket.

2016. júl. 28. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Tasakos leves helyett akkor már normális levest is főzhetnél! Krumplikrémleves, cukkinikrémleves, paradicsomkrémleves, paprikakrémleves, gombaragu, stb... mind gyorsan megvan.

Amúgy lecsó, ratatouille, serpenyős gomba/cukkini/padlizsán + kuszkusz vagy bulgur (ezeket felöntöd forró vízzel és 10 perc alatt készek), grill sajt, zöldséges omlett, tejszínes zöldbab, karamellizált zöldfűszeres répa serpenyőben

2016. júl. 28. 18:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet egyik sem. Megjegyzem és egyszer biztos megkívánom. :)
2016. júl. 28. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Paprikaskrumpli,krumplifozelek,kulonfele teszta:makos,dios,turos,tukortojas,rantotta,de fott rizshez-tesztahoz vehetsz uveges szoszokat amit csak felmelegitesz(pl.milanoi).
2016. júl. 29. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!