Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc országtortátok?

Melyik a kedvenc országtortátok?

Figyelt kérdés
Nekem a milotai mézes diótorta
2017. aug. 20. 19:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1, Olyan szó, hogy "fennhéjáskodni", nos, nem létezik.

2, A Cake Shop NEM zárt be, soha. Sem a József Attila utcában lévő, sem a hűvösvölgyi Cake Shop Garden. Igaz, ez utóbbi Budán, és nem Pesten található.

3, Sajnálom, hogy téged annyira zavar valami az életben, hogy egy másik ember kommentjét egy cukrászdáról meg két tortáró személyes sértésnek tudod venni. De tudod, vannak, akik, nem tehetnek róla, de bizony a fővárosban élnek, így csak ottani cukrászdákba tudnak járni, mert mondjuk, Békés megye nekik messze van.

4, Továbbra is fenntartom, hogy ezek a receptek sem nem újszerűek, sem nem könnyűek, sem nem előremutatóak. Ennél sokkal több is tellene a magyar haladó cukrászattól.

5, Komolyan oltogass mást, csak azért, mert bajod van.

2017. aug. 23. 12:27
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

Bocsánat a személyeskedésért, nem annak szántam.

Csak az zavar, hogy egyesek nem jutnak túl Budapesten. Csak az a jó, ami Pesten van. Végre eljut valami vidékre is, de az egyből rossz, és nem előremutató...

Bocs...

(nálunk, a sötét Szabolcsban használjuk ezt a szót, mint a fennhéjázó egyik változatát)

2017. aug. 23. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

A frusztrációd okát kellene megtalálnod. Szó nem esett a cukrászdák lokációjáról, te kezdtél el ezen rugózni.

Engem meg az zavar, hogy a vidékiek jó része, mint te is, abban, hogy valakinek x torta ízlik x helyen, máris okot látnak a sértődött hisztire és beszólogatásra, mert "nehogymá' minden Pesten legyen, és nem is tudod, mi van vidéken, és vidéken is minden jó, blablabla"

2017. aug. 23. 15:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Minden évben megkóstoltam őket, nagyon várom mindig az új nyertest.

Az idei kivételével ízlettek is. Nekem ez a mogyorós túl gejl és tömény volt - én a Fertődi feketét vagy a Zalai gesztenyés fátyolfelhőt vártam befutónak.

A legjobban ezek ízlettek:

1. Őrség zöld aranya (2016)

2. Szatmári szilvatorta (2008)

3. Milotai mézes grillázstorta (2013)

Cukormentesből az idei kivételével eddig mindegyik ízlett, de idén nekem a Pöttyös Panni borzalmas volt. A krémje jó lett volna, de a tészta elrontotta az összhatást - pedig szeretem a mákos tésztájú süteményeket.

2017. aug. 24. 19:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Bár nem ettem minden évben, amiket próbáltam, mind silány volt. Az idei sem néz ki jobbnak.
2018. aug. 19. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!