Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc országtortátok?

Melyik a kedvenc országtortátok?

Figyelt kérdés
Nekem a milotai mézes diótorta
2017. aug. 20. 19:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%

Nekem a grillázstorta ízlett a legjobban.

Az ideiben az a zselés, hideg cucc a közepén valami förtelmes, és kinézetre is olyan mint egy tök közönséges szülinapi torta, semmi extra.

A tavalyi, az a tökmagos rettenetes volt, karöltve a meggyessel, mákossal, kölesessel meg a két szilvással.

A madártejet élből utálom, tortaformában sem volt jobb, a somlói újratöltve vagy mi a bánat, az meg egy gyász volt eleve.

Talán még a karamellás pálinkás cucc volt egész jó.

Most hogy így belegondolok, az ideiben a mogyorós rész egész jó a többihez képest, amit élből visszaköptem néha.

Szerintem ez az egész verseny egy bunda, főleg, hogy 5 éven át ugyanaz a cukrászda nyerte - mert kötve hiszem, hogy a kölesestökmagosmákosszilvás förtelmek annyira ízlenének bárkinek is.

2017. aug. 20. 20:34
 2/15 anonim ***** válasza:
57%
Egyik sem. Mindegyik eltúlzott.
2017. aug. 20. 20:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A grillázsos, de nem kóstoltam mindet. Viszont azt két helyen is ettem, és elég nagy volt a különbség, gondolom ez minden évben megesik.
2017. aug. 20. 21:14
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Én a koleseset nagyon szerettem. Két cukrászdában kóstoltam és az egyikben nem ízlett annyira, de az se bolt rossz.

Nekem ízlett a szatmári szilva és a somlói is. Az ideit meg nem kostoltam

2017. aug. 21. 10:23
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Nálam a tavalyi az abszolút favorit (tökmagos), de szerintem az idei is nagyon jól sikerült. A korábbi évek országtortái nem igazán ízlettek.

Egyébként szerintem semmi baj nincs azzal, hogy ezek a torták kicsit cizelláltabbak, ha teszem azt csokitorta lenne, akkor mindenki azon háborogna, hogy hogy lehet egy országtorta ilyen snassz.

2017. aug. 21. 12:14
 6/15 anonim ***** válasza:
16%

Különösebben egyik sem. Mind fantáziátlan, egykaptafás, nyolcvanas évekbeli mentalitást tükröz.

Szilva, erdei gyümölcs vagy ha divatos, tökmag legyen benne, valamilyen olajos maggal, piskótán stb. Egyszerűen nem elég jók.

A magyar cukrászat ennél sokkal előremutatóbb kellene, hogy legyen. Amint pl. a Cake Shop csinál, az egy átlagos hétköznapon is veri az országtorta szekció fantáziátlan, nehéz, piskótás-krémes vicceit.

2017. aug. 21. 12:45
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Akkor én egy más bolygóról jöttem, mert mind egytől-egyig nagyon ízlett. Még a cukormenteseket is mindet megkóstoltam.

A szabolcsi almás máktortát meg is csináltam, persze leegyszerűsítve home-made formában.

Az idei is isteni volt, de ha választani kell, akkor a tavalyi Őrség zöld aranya ízlett leginkább.

2017. aug. 21. 14:01
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Nekem mindegyik torta tetszik külsőre, hozzávalóilag, belsőre.

Sajnos nem tudtam mindegyiket megkóstolni!

Az Őrségi az nagyon jó lett!!! :) Azt fagyiban is imádom!!! :)

A Mézes Dió torta is nagyon finom volt!!!

Alig várom, hogy ezt az idei mogyorós tortát is megtudjam kóstolni.

Mi mindig egy nagyon jó hírű, neves, régi cukrászdában esszük ezeket az Országtortákat, mert ott kitűnően csinálják. :)

2017. aug. 21. 16:15
 9/15 anonim ***** válasza:
64%

6-os!

Azért nem kéne egy csak Pesten lévő cukrászdával fennhéjáskodni, ami időnként bizonytalan ideig bezár. (?)

Az országtorták kifejezetten a magyar alapanyagokat hivatott előnyben részesíteni, és nem tudom hol etted eddig őket, de én egyáltalán nem találtam nehéznek, és sokszor nem is piskóta az alapjuk. No mindegy, én örvendek az új magyar recepteknek.

2017. aug. 21. 18:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Kölesest ettem, hát borzasztó volt.
2017. aug. 23. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!