Leila1123 kérdése:
Nektek van valamilyen kedvenc nyári turmixotok ha igen írjátok le a receptjet ezzel nem csak nekem írjátok le hanem másoknak is akik olvasni fogják ezt a kérdést?!
Figyelt kérdés
Turmix2017. jún. 19. 17:47
1/5 anonim válasza:
3 mangó
2 papaya
1 passionfruit
1 lime
2 zöldkókusz vize meg húsa
turmixolod, megiszod. Egy étkezést simán kivált.
2/5 anonim válasza:
Eper turmix:Hozzávalók személyenként:
5-6 db nagyobb eper
2 dl hideg tej
2 teáskanál cukor
2 teáskanál vanília-aroma
Elkészítés: A hozzávalókat turmixgépbe tesszük, és először alacsony, majd magas fokozaton összeturmixoljuk. Pohárba töltjük, tejszínhabbal és egy szem eperrel díszítjük.
3/5 anonim válasza:
Vodka
Tequila
Rum
Gin
Triple Sec
Citromlé
Cukorszirup
Kóla
= Long Island jeges tea. Frissítő ital egy nyári reggelen.
4/5 anonim válasza:
Én a növényi mango lassit szeretem a legjobban - egy mango, 2-3 dl növényi joghurt (mandulával szeretem a legjobban), méz, és egy kis pirított mandula a tetejére nyami
5/5 anonim válasza:
Epres smoothie
Fagyasztott eper (kb. egy nagy marék)
1 banán
gyümölcslé - nekem a barack a kedvencem
Annyi gyümölcslevet adok hozzá, hogy még megálljon benne a szívószál. A fagyasztott epertől jó hideg lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!