Véletlen elfelejtettem berakni a krumplifőzeléket a hűtőbe este. Lehet bajom ha megeszem?
Necces. Sosem volt meleg konyhám, de azért nyáron láttam már főtt krumplit, ami egyetlen éjszaka alatt megromlott. A többieknek max. leromlik az eltarthatósága, de a krumplival vigyázok.
Kétesélyes a dolog, én megkóstolnám s ha jó, megenném, de én egyrészt még a rossztól sem betegednék meg, másrészt nagyon hamar megérzem a romlást, sőt, előre megmondom, hogy másnap már nem lesz jó valami, de most még igen.
Pláne, ha MOSTANÁIG volt kint, s nemcsak reggelig... Inkább ne edd meg. Kivéve, ha valami csodálatosan hűvös konyhád lenne egy alagsorban vagy mit tudom én.
Nem lehet bajod,ha szagra és ízre rendben van. ha egy élelmiszer romlott azt minden esetben érezni kell a megváltozott ízében és szagában.
Sztem az ember úgy van kitalálva :) vagy az orra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!