Ha így este fél 7 kor nekiállok pizzázni attól még be fogok tudni rúgni este?
Figyelt kérdés
Szeretnék este berúgni, de ha most megeszem ezt a pizzát, félek, hogy nem fog úgy csúszni a sör, vagy hamar eltelít stb.. Lehet, hogy whiskyvel kéne kezdenem, hogy szétcsapja a kaját ?
Szóval szerintetek be fogok tudni rúgni ?
2017. aug. 1. 18:28
1/15 StarGhost válasza:
Egyél nyugodtam, jobb telibhassal berugni!
2/15 anonim válasza:
Valami legyen benned, de ilyen melegben nem igazán ajánlatos a pia, mert még jobban dehidratál. Ha mindenképp be akarsz rúgni, akkor egyél előtte. Utána figyelj a vízpótlásra.
3/15 anonim válasza:
Javasolhatom a csípős vagy valamilyen trópusi pizzát?
Berúgni lehet nem sörtől fogsz, főleg nem pizza után.
4/15 A kérdező kommentje:
Sima sonkás-gombás-sajtosat ettem , de csak 4 szeletet .
2017. aug. 1. 19:41
5/15 anonim válasza:
Mindegy, hogy mit ettél, de én inkább vizet innék a helyedben. Nem a 35-40 fokos melegben kéne tervezni a berúgást.
6/15 A kérdező kommentje:
Miért is ?
2017. aug. 1. 20:22
7/15 anonim válasza:
Mert az alkohol ÉS a meleg egyszerre fog dehidratálni, ami könnyebben okozhat pl rosszullétet (meg lehet, hogy így a másnaposság is durvább, de ebben nem vagyok biztos).
9/15 anonim válasza:
Meséld már el, hogy ez lassan 4 hónap távlatából miért érdekel annyira, hogy ki kellett emeld?
Azóta sem sikerült "beb#szni"?
10/15 A kérdező kommentje:
Igen ! 1 év után is felmerül a kérdés :)
2018. aug. 4. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!