Sok paprikából, milyen étel lehetne főzni?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam 2,5kg paprikát. Nem tudom paprikából, milyen ételeket lehetne csinálni. Azt tudom lecsó meg töltött paprika. De múlt hónapban csináltam lecsót meg töltött paprikát. Ti tudtok ajánlani valami receptet, amivel sok paprikát feltudnám használni? Köszönöm előre a válaszokat.2017. aug. 7. 11:16
1/7 anonim válasza:
Töltött paprikát, nagyon finom tud lenni.
3/7 anonim válasza:
Én csirkecombot szoktam úgy sütni, hogy nagyon vékonyra felvágok mondjuk egy kiló tv paprikát, meg hagymából is legalább 3 nagy fejet, ezt összekeverem, és a csirkecombok közé/alá/fölé/mindenhova, ahova fér beleborítom a jénaiba. Isteni lesz, szaftos, ízes, még a fűszerezést sem kell túlzásba vinni, mert a csirke is átveszi a paprika ízét. Nyami. :)
4/7 anonim válasza:
főtt paprika, sült paprika, töltött paprika, paprika leves, paprika főzelék, paprika rántotta,
7/7 anonim válasza:
Paprikakrémleves tejszínnel, bazsalikommal nagyon finom és jó sok paprika kell hozzá!
Ratatouille sült paprikakrémmel - ratatouillet csinálsz paradicsom nélkül a sütőben megsütöd a paprikákat, fokhagymával, tejszínnel krémesíted és leturmixolod, a ratatouille- ra öntöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!