Mitől mehetne el az étvágyam? Segítség.
Figyelt kérdés
Egyszerűen egy hete mindennap egyfolytába éhes vagyok, és már nagyon rossz. Eszem, és utána megint éhes leszek. Sose volt ilyen:( Mivel "csillapithatnám"?2010. máj. 22. 19:00
1/6 anonim válasza:
én nekem a tejeskávétól megy el az étvágyam vagy 4-5 órára
2/6 anonim válasza:
Úgy néz ki nem csak én szenvedek ettől,engem is érdekelnek a válaszok,mert nekem is éhségrohamaim vannak mostanában,ami 3kg plusszot eredményezett sajnos:S
3/6 anonim válasza:
Második vagyok,én egyébként olvastam még valahol,hogy egy kanál méz is elnyomja valamennyire az étvágyat. Próbáld ki,neked hátha beválik,nekem nem nagyon sajna:)
4/6 anonim válasza:
Van ez a cayenne-i koktél, állítólag az is jó, ha jól emlékszem citromlé, cayenne-i bors, juharszirup meg víz az összetevői. Amit én iszom az víz, almaecet, ananászlé és gyömbér keveréke. Először egy kicsit marja a gyomrot, de utánna teljesen elveszi az étvágyat.
5/6 anonim válasza:
hohó...óvatosan az almaecettel és társaival...könnyen baj lehet belőle...szerintem próbálj meg uralkodni magadon, ha másképp nem megy fogadd meg,hogy max fél maréknyi ételt eszel meg egyszerre,és tartsd is be a foaadalmad!Nekem ez bevált, ráadásul sikerült vele leadnom azt az 5 kilót is...ma már naponta 6x eszem mindent(!)ez nagyon fontos,szerintem mindenben van olyan vitamin illetve jótékony elem amire szükségünk van...szóval mindent eszem, és csak fél maréknyit egyszerre...kb 2 hét alatt hozzászoktam és nem voltam éhes...
6/6 anonim válasza:
Kb 27szem natur mandula elnyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!