Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől mehetne el az étvágyam?...

Mitől mehetne el az étvágyam? Segítség.

Figyelt kérdés
Egyszerűen egy hete mindennap egyfolytába éhes vagyok, és már nagyon rossz. Eszem, és utána megint éhes leszek. Sose volt ilyen:( Mivel "csillapithatnám"?
2010. máj. 22. 19:00
 1/6 anonim válasza:
én nekem a tejeskávétól megy el az étvágyam vagy 4-5 órára
2010. máj. 22. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki nem csak én szenvedek ettől,engem is érdekelnek a válaszok,mert nekem is éhségrohamaim vannak mostanában,ami 3kg plusszot eredményezett sajnos:S
2010. máj. 22. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok,én egyébként olvastam még valahol,hogy egy kanál méz is elnyomja valamennyire az étvágyat. Próbáld ki,neked hátha beválik,nekem nem nagyon sajna:)
2010. máj. 22. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Van ez a cayenne-i koktél, állítólag az is jó, ha jól emlékszem citromlé, cayenne-i bors, juharszirup meg víz az összetevői. Amit én iszom az víz, almaecet, ananászlé és gyömbér keveréke. Először egy kicsit marja a gyomrot, de utánna teljesen elveszi az étvágyat.
2010. máj. 22. 21:23
 5/6 anonim válasza:
hohó...óvatosan az almaecettel és társaival...könnyen baj lehet belőle...szerintem próbálj meg uralkodni magadon, ha másképp nem megy fogadd meg,hogy max fél maréknyi ételt eszel meg egyszerre,és tartsd is be a foaadalmad!Nekem ez bevált, ráadásul sikerült vele leadnom azt az 5 kilót is...ma már naponta 6x eszem mindent(!)ez nagyon fontos,szerintem mindenben van olyan vitamin illetve jótékony elem amire szükségünk van...szóval mindent eszem, és csak fél maréknyit egyszerre...kb 2 hét alatt hozzászoktam és nem voltam éhes...
2010. máj. 23. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Kb 27szem natur mandula elnyomja.
2010. máj. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!