Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet romlott volt a hús, mi...

Lehet romlott volt a hús, mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Vasárnap bontottam fel a csirkemellet (3 napos) meg tegnap is ebbol ettem, teljesen finom volt. Ma is ebbol keszitettem az emedemet, nem volt rossz szaga a husnak es a szavatossagi ideje se jart le megis amikor ettem es mar keves volt a husbol a vege felenel az egyik falatot ki kellett kopnom mert nagyon undorito ize volt, romlott ize volt. El is ment az etvagyam, nem is birtam tovabb enni. Mi bajom lehet ha romlott volt?
2017. júl. 25. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Igen, tuti romlott volt. Ha már vasárnap 3 napos volt akkor ma már 5 napos, az pedig még ha hűtőben is tartottad, megromlik.
2017. júl. 25. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen csirkemell volt, hogy azt írod, "bontottad fel"

Panírozott, fagyasztott, amit esetleg normál hűtőben tartottál, vagy milyen kaja volt ez?

2017. júl. 25. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Hat hogy mi bajod lehet? Fosas hanyas jobb esetben massziv hasfajas...eleg hamar kiderul, ha romlott volt... Ha van szentablettad abbol vegyel be parat...
2017. júl. 25. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha jól volt hűtve, szavidőn belül vagyunk, nem volt büdös és alaposan átsütötted, akkor kétlem, hogy bármi bajod lesz. Az ízre magyarázatot nem tudok, de évek óta heti többször eszem csirkemellet, és ha frissen bontom, hűtőben gyönyörűen eláll több napig... Hivatalosan max. 2 napig kéne így tárolni, de én simán felhasználom pár nappal később is, ha nem ragad, büdös. Ha bepácolom, olaj alatt akár egy hétig is így van... Bajunk soha nem volt.

Egyébként romlott hústól hasfájás, hasmenés léphetne fel. Esetleg csirkétől, ha nyers, akkor szalmonellás foscsi.

2017. júl. 25. 16:29
 5/5 A kérdező kommentje:
1. Valaszolo, kicsit rosszul ertelmezted a mondatot. Nem vasarnap volt 3 napos hanem amikor ettem tegnap, akkor volt 3. Napos.
2017. júl. 26. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!