Egy kanál tésztától, ha romlott volt, lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Kagylótészta volt, egy kanállal ettem belőle, mikor eszembe jutott hogy már 3-4 napja ott áll a hűtőbe..egyébként semmilyen fura illata nem volt....ugye semmi bajom nem lesz?2015. dec. 9. 13:27
1/5 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy romlott? Hogy tud egy tészta megromlani?
2/5 anonim válasza:
Ha nem volt kifejezetten büdös és az íze sem volt feltűnő, akkor nem lesz bajod. A kifőtt tésztán hidegben alig szaporodnak el kórokozó baktériumok, mert önmagában nem jó táptalaj.
3/5 anonim válasza:
Sima tészta? Vagy volt rajta valami?
Egyébként szerintem 3-4 nap még nem olyan hosszú idő, hogy megromoljon, ha hűtőben volt.
Ha nem is volt fura íze, illata, akkor meg pláne nem volt romlott.
4/5 anonim válasza:
Egyrészt manapság alig van tojásos tészta. Másrészt ha olyan is volt, azt tojásporból kötelező készíteni. Tehát kizárt, hogy szalmonellás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!