Nem. Ennyi erővel a világ összes problémáján rágódhatnál.
2017. júl. 13. 07:19
12/17 anonim válasza:
Pont úgy, mint a 9-es!
2017. júl. 13. 07:21
13/17 anonim válasza:
Mi nem tartunk "habzsi-dőzsi"-t, mert semmi értelme.
Ha csak magunk vagyunk, akkor annyit fözök, ami elfogy aznap, ha meg vendégek jönnek, akkor is nagyjából be lehet saccolni, hoyg mennyi fogy - de akkor sem fözök sokfélét, legfeljebb két-három fajta ételt -, ami meg megmarad, azt lefagyasztom.
Az éhezö emberek nem jutnak eszembe, mert semmi értelme sem lenne, attól, hogy én nem eszem, nekik nem lesz jobb.
2017. júl. 13. 07:41
14/17 anonim válasza:
Nem, miert, kene?
Erezzek buntudatot amiatt, hogy en megteremtem magamnak, ok meg nem?
Ha ugy kapnam ajandekba, akkor eszembe jutna, hogy szerencses vagyok, hisz sokan masok nem kapnak.
De nem ajandekba kapom, hanem megdolgozom erte.
2017. júl. 13. 10:15
15/17 anonim válasza:
Nem szoktunk "sokfélét" főzni.
Még ünnepekkor sem.
A párom a munkahelyén eszik hét közben, én kifőzdékben. Hétvégére főzünk,rendszerint egy főételt. Ami megmarad, lefagyasztjuk.
2017. júl. 13. 10:51
16/17 anonim válasza:
Es ha en is ehezek meg nem elvezem az eletet, az evest, hanem magamra veszem a vilag osszes fajdalmat, attol a szegeny ehezo embereknek mitol lesz jobb? Nekik ugyanolyan rossz lessz, csak akkor meg nekem is. Semmi ertelme. Inkabb segitek a kornyezetemen, ha tudok. Viszek rokoneknak a kajabol, sutemenybol, amikor tudom, hogy honap vegen sokszor nem tud mit adni enni a ket gyereknek. (A kislany nagyon beteg, rengetegfele etelallergiaja van. Nem is csodalom, hogy nem birja finanszirozni az etkezeset olyan szinvonalon, ahogy szeretne. En jol keresek, jol elunk, de azokat a dolgokat lehet en se tudnam allandoan megvenni.) Szoval segitek. Meg a jo allapotu ruhakat, amik nem jok rank, vagy csak nem szeretjuk hordani, oda szoktam adni a ciganysoron egy kedves kislanynak. En ugy gondolom, hogy nem miattam vannak szegeny emberek.
2017. júl. 13. 16:48
17/17 anonim válasza:
Nem. Mindenki elmehet dolgozni. Mi dolgozunk, becsulnek minket a munkahelyunkon, ami jar az jar. Akkor sem szoktak eszembe jutni a szegenyek, amikor draga dolgot veszunk. Mert dolgozunk erte. Sokat es nem szoktunk pazarolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!