Egyáltalán nem, bár én mélyszegénységben élek, csak jókat (s nem drágákat) eszem, számomra egészségesen.
Máskor eszembe jutnak, akkor pont nem, amikor gasztrohedonista vagyok.
2017. júl. 13. 00:41
2/17 anonim válasza:
Nem. Olyankor szokott amikor kedves családom pazaról és szemétben kőt ki a kaja
2017. júl. 13. 00:51
3/17 anonim válasza:
Őszintén szólva én úgy vagyok kb. mint a viccben:
Koldus: - Asszonyom, adjon egy kis ételt, 3 napja éhezek!
Kövér nő: - De jó magának, bárcsak nekem lenne ilyen akaraterőm!
Szóval nem igazán. Az éhezésnek is megvannak az előnyei és a habzsi-dőzsinek is megvannak a hátrányai.
2017. júl. 13. 01:51
4/17 anonim válasza:
Nekem nem jut eszembe, mikor megveszek valamit és a hűtőbe romlik kibontatlanul akkor jut eszembe, hogy te hülye miért pazarolsz, minek nem etted meg.
2017. júl. 13. 03:58
5/17 anonim válasza:
Edd meg a spenótot kisfiam,afrikában éheznek.anya és ha megeszem akkor nem fognak?!
2017. júl. 13. 05:45
6/17 anonim válasza:
Ilyenkor nem jut eszembe, de ha jutna is, ok azzal mire mennek?...
2017. júl. 13. 06:26
7/17 anonim válasza:
Persze. Még munka közben a munkanélkülieken kattog az agyam. Este az ágyban a hajléktalanokon. Fogorvosnál azokon, akiknek nincs egy darab se. Stb.
Nem gondolni kell rájuk, hanem a magad módján tenni valamit, segíteni néha annak, akinek tudsz. Menj, adj vért, vigyél kinőtt ruhát a gyermekotthonba, vagy csak figyelj a szomszédaidra...
2017. júl. 13. 06:48
8/17 anonim válasza:
Nem.
2017. júl. 13. 07:02
9/17 anonim válasza:
Nálunk soha nincs habzsi-dőzsi. Ha többet főzök, a maradékot lefagyasztom és máskor megesszük. Ételt soha nem dobunk ki.
2017. júl. 13. 07:07
10/17 tyttöö válasza:
Az éhező gyerekek jutnak eszembe akkor, mikor a kutyának adom a maradékot, de a szüleik nem, mivel ők tehetnének az ellen, hogy mindig legyen rendes étel az asztalon, s a hűtőben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!