Én 5 éves korom óta csak olyan kaját eszek, mert versenyszerűen sport aerobikozok! Az edzőnk adott étrendet, hogy mit lehet enni de azt mondta nem muszáj Update-os kajákat enni csak jó lenne szóval nekem a szüleim csak azt engedik enni !!,
Norbi csinált egy videót, amiben eszik sima kakaóscsigát és eszik Update kakaóscsigát. Persze a simától felmegy a cukra, az Update-től nem, mert az szénhidrát csökkentett.
Na, ebből a kis "kísérletből" látszik, hogy nagy átverés az egész. Én is megcsináltam, de egyébként is ilyennel foglalkozom. Nekem egyiktől sem ment fel a cukrom, mert egészséges vagyok. Norbinak ráadásul annyira felment a cukra, hogy egy inzulinos cukorbetegnek se lenne olyan magas egy kakaóscsiga után.
Nálam ekkor teljesen elvágta magát. Nagy kábítás az egész.
2017. júl. 11. 10:50
12/17 anonim válasza:
Kíváncsiságból rendeltem egyszer heti menüt(reggelitől-vacsoráig),több lett a súlyom mint előtte.Norbinak a zsebét nem fogom tömni,kerülöm a termékeit,drága is amúgy,és szerintem lejárt lemez már az egész.
2017. júl. 11. 11:20
13/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ ! Néha néha eszek rendes kaját de az a baj hogy az új edzőm rendszeresen ellenőrzi a vércukor szintünket minden hónap elején/közepén és a végén és a nézünk on a cukormérésnél mind a 10 ujunkat szúrja meg még + vérvételt is csináltat mind a ket kezünkből !! Ha már egy hónapban egyszer ettem rendes kaját már meglátszódik az hogy nem Update kaját ettem !! Persze meg van az energia dús étel listánk is !! De például se gumicukor se chips se semi ilyet nem ehetünk még ritkán se!! Ha edzőtábor van akkor az is aki nem updateos kajat eszik annak is azt kell ennie de én már 2-3 éve csak egy-egy kilót híztam mert nem eszek semmi olyat amitől híznék az updateos kajáktól már nem nagyon hízok szóval így meg van az átlagos 45-47 kilóm ezek között ingadozik a súlyom és 15 éves vagyok 165cm !! Aki tud valami normalis étrendet az irja meg !! Ráadásul egész nyáron napi 5 edzés van ami 2 órás !!
2017. júl. 11. 17:49
14/17 anonim válasza:
13: Ilyen nincs! Nem látszik, hogy mit ettél! Ha nem vagy cukorbeteg, akkor még étkezés után is a normál tartomány közelében van. Az meg végképp nem látható, hogy több napja mit ettél.
2017. júl. 11. 19:07
15/17 A kérdező kommentje:
De en a cukrosabb etelekre gondoltam az viszont latszodik ha cukormeresnel ! Akkor meg fogalmam sincs miert csinalja de az biztos hogy nem ai karja abba hagyni de mar a szülők is ki vannak tőle !!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!