Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nagyon olcsó recepteket tudtok?

Nagyon olcsó recepteket tudtok?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés pénzből kell élnem a következő időszakban. Egy hétre kb. 500 és 1000 ft közötti keretem van ennivalóra.

Nem vagyok finnyás, de ha tehetem nem eszem húst, egyrészt mert drága, másrészt nem is nagyon szeretem.

Recepteket, trükköket, praktikákat várok.

2010. máj. 20. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
19:19-es vagyok.Az említett ösztöndíjakat a polgármesteri hivatalban megtudod kérdezni.Ehhez valamennyit a suli is ad,tanulmányi irodában tudnak mondani infót.Esetleg járj utána,hogy létezik-e még olyan ösztöndíj,(de ehhez is szociálisan rászorultnak kell lenned) hogy Esélyt a tanulásra.4-5 évvel ezelőtt még volt ez a budapesti alapítvány,de jelenleg nem tudom.Nézd meg a neten van-e pályázatuk,vagy mikor lesz.Telefonon is érdeklődhetsz.Remélem tudtam segíteni! Nem rég én is félárva diák voltam,és nekem is sokat segítettek ezek a támogatások.Sőt még spóroltam is belőle.Diákhitelt,így én is megúsztam.
2010. máj. 20. 19:58
 12/14 anonim válasza:

-rántotta

-lepattanózás a kolikban, albérletekben, szakesteken, fesztiválokon

-leveskocka

-piritóskenyér

-cefrézés (a vitaminpótlás miatt)

2010. máj. 26. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:
puliszka, tejbegríz
2010. máj. 26. 16:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Köményes, paradicsom, tojásleves, krémlevesek, zöldség leves grízgombocal.

Tészta szószokkal, dióval, tejfölel...

Krumpli sütve, fözzve, tócsninak,

Lencse, sárgaborsó, bab ebből leves, vega fasirt, egytálkaja,

Paradicsomos káposzta, tejbegríz, piritós rátotta, bundi kenyér, lekváros vajas...

Rizs rizi-bizinek, sült rizs, fagyasztott spenot, tök, borsó ezek nem túl drágák és 2-3 napig eheted.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 26. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!