Hogy került a chipses zacskóba egy hajgubanc?
Figyelt kérdés
Mi történhet, ha véletlen megettem pár szálat belőle?2010. máj. 20. 17:44
11/27 anonim válasza:
fog a zsömiben??ez SEMMI... mamám mesélte h 1x egy pék bele szelta az 1ik UJJÁT a kenyérbe,és a kenyeret ELADTÁK... :S
12/27 anonim válasza:
multkor a fehércsokiban is volt vmi fekete idegen apró szilárd dolog..meg már találtam kajákban ezt azt, de ez a link mindent visz:D (bocsi, nem tudtam máshonnan linket, ez egy picit hosszú lett:D)
13/27 anonim válasza:
Juj, ilyen már velem is volt :D
14/27 anonim válasza:
Nem lesz tőle bajod,de lehet,hogy egy darabig nem kívánod meg.
Az is durva,amikor a pék belehány a kenyérbe,eladják,majd másnap a kedves vevő töpörtyűs kenyeret akar venni,mert nagyon finom volt.:)
15/27 anonim válasza:
Menzás karfiolfőzelék, egész karfiol csak úgy beledobva, tele véletlenül vele együtt megfőzött kisujj vastag hernyókkal.
Ez is kellemes volt.
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon jók! És igen, most azt hiszem nem fogok egy ideig chipset enni.
2010. máj. 20. 22:20
17/27 anonim válasza:
Én a menzán a krumpli főzelékemben találtam egy féltenyér nagyságú bogarat...na hát megláttam és rohantam okádni!:D
18/27 anonim válasza:
sziasztok! gumi a tejfölben ? nem éppen óvszer, hanem amit
a sérült ujjra húznak, de akkor is. pont úgy nézett ki...:))
19/27 anonim válasza:
fuj hááányok!!!
de azért irjatok mééég,rajta,rajta!!
20/27 anonim válasza:
Egyszer rávetemedtem, hogy párizsit vegyek, pedig én aztán tényleg nem szoktam soha. Az eladó gusztusosan fel is szeletelte nekem, ahogy szokták. Otthon észrevettem, hogy szőrös! Pici apró szőrök voltak benne! Blőáááá :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!