Megmosott rizst visszatehetem a zacskóba?
Szoktam csinálni rizses arclemosót, aminek annyi a lényege, hogy a rizst vízben áztatjuk, majd leszűrjük. Ezt a rizst -amit a vízen kívül ugye semmi nem ért- visszatehetem a zacskójába, hogy később használjam fel, vagy rögtön meg kell csinálni?
Mert eddig úgy időzítettem az utánpótlás készítését, mikor amúgy is rizs lett volna, de ebben a melegben nem kívánom, a lemosó meg kéne, mert alap dolog nálam. Kidobni sajnálom a rizst.
Szerintem nem lesz semmi baja egy kis víztől, de ha van ellenvetés, azt szívesen fogadnám.
főzd meg és fagyaszd le, ha most nem kívánod.kiengedve bármikor elfogyaszthatod.
és mit tud ez a rizses arclemosó?:)))
Köszönöm!
Aki kérdezte: nagyon szépen felfrissíti és feltölti a bőrt, én minden este áttörlöm vele az arcom és csodát tett :)
óh, köszi, és mégis meddig tart egy ilyenmódon kinyert folyadék.mennyi rizs, víz stb.
légy szíves avass be egy kicsit, akár priviben is. nagyon megköszönném.
üdv.
Fogok két marék rizst, felöntöm annyi vízzel, hogy épp ellepje. Aztán áztatom legalább 10-15 percig. Aztán leszűröm, és befőttes üvegbe/kiürült krémes tégelybe (mindegy, csak zárható legyen) öntöm. Nagyon szépen "megfesti" a vizet a rizs, látszanak a rizsből kioldódó kincsek. :)
Használatkor vattapamacsot mártok bele, és áttörlöm az arcomat és a nyakamat, dekoltázsomat.
Zárható csomagolásban hűtőben tartva eláll addig, míg el nem fogy.
nagyon köszönöm, örök hála. rámfér egy kis felfrissülés, főleg, ha ilyen egyszerű, olcsó.
pussz Neked:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!