Mit csináljak, ha nem tudok nyáron enni?
Persze tudom, hogy ilyenkor meleg van, de eddig ennek ellenére is tudtam sokat enni.Mostanában viszont napi egyszer eszek és már azt is rá kell erőltetnem magamra.Ez általában úgy estefelé van (6-7 órakor). Addig semmit se eszek és nem tudom miért van.Alapból vékony vagyok és orvos is mondta, hogy híznom kéne, amit el is kezdtem, de ennek így most már vége.Három kilót fogytam és most 46kg vagyok.
(14/L)Nagyon szeretnék egy kis tanácsot, remélem valaki tud segíteni.Előre is köszönöm!
Mennyire nem tudsz enni? Erőltetve se megy, hányingered van? Mert ha nincs étvágyad és éhséged, attól még egyél, kell. Az evéshez nem kell étvágy, csak berakod a szádba az ételt, megrágod és lenyeled. De ha valóban nem megy (azért próbálkoznék különféle ételekkel, én ilyenkor hideg, lédús cuccokat kívánok s azért azzal is lehet kalóriát bevinni s eszem másfajtát is, ami könnyen csúszik), az már baj.
Próbálkozz, néha 1-1 kicsike adag vagy kevés több, ahogy megy, ha nem jó ez, hátha bemegy az... Még italokkal is sokat el lehet érni, mondjuk nem cukros dolgokra gondolok.
a válaszolóknak:
nem zabálva kell hízni, hanem edzeni izmot felszedni
#4, szerintem a hideg leves alatt nem a gulyást értette a válaszoló, hidegen, hanem pl. gyümölcslevesek, gazpacho, stb.
A nagy melegben sokan étvágytalanok, ilyenkor bőven fogyassz folyadékot, mint pl. az előbb említett levesek, igyál frissen facsart gyümölcslevet, egyél salátákat, öntettel, sajttal felturbózva. Én például nagyon szeretem a tzatzikit a kánikulában, amikor hazaérek, eszem egy tállal, és egyből felfrissít.
Mondjuk ezek egyike sem hizlal, de nem éhezel.
Reggeliz bőségesen, amikor még nincs nagy meleg, aztán vacsorára is egyél valami táplálóbbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!