Mit lehet csinálni keserű csokiöntettel?
Figyelt kérdés
Eddig a Nesquik-et vettem csak nagyon rákattantam a csokiöntetre és az drága ehez ezért vettem a coopba olyat ami olcsóbb és több van benne,hát be is fürödtem vele mert olyan keserű mintha gyógyszer lenne. Hogy lehetne finomabbá tenni? Esetleg cukorral? Vagy folyékony édesítővel? Hogyan? Sajnálnám kidobni de kifordul a számból.2017. jún. 29. 18:12
1/7 TappancsMancs válasza:
Porcukorral, gyorsabban oldódik fel benne.
2/7 anonim válasza:
Egy kompótos tányérban bekeversz cukorral annyit, amennyit pár napon belül felhasználtok.
3/7 anonim válasza:
Cukorral , mézzel, folyékony édesítőszerrel.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Kipróbálok mindent remélem eltűnik ez a keserű íz.
2017. jún. 29. 21:21
5/7 anonim válasza:
A Pennys csokiöntet egész finom, és nem is drága. :) Ha elfogy a Coopos, egy próbát megér. :)
6/7 anonim válasza:
Ha tényleg gyógyszeresen keserű, az bizonyára sose lesz igazán jó, ha csak a kakaó miatt az (bár az nem rossz, szerintem) s nem elég édes, akkor nincs nagy gond. Egy jó mézzel próbálkoznék (először kicsiben, nehogy kárba vesszen), aromás, finom és a sűrűsége is igen jó csokiszószhoz, én nem túl hígan szeretem, bár most melegben a méz is sokkal hígabb...
7/7 A kérdező kommentje:
Porcukorból és vízből csináltam egy sűrű szirupot és azt öntöttem bele próbaként egy kisebb pohárba és így már fini lett😊 megmentettem. Köszi a tippeket.
2017. jún. 30. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!