Mitől keserű a tepsim?
Figyelt kérdés
Rakott cukkinit csináltam ebédre, amit a néhány napja vásárolt tepsiben sütöttem meg. Sütés közben kifolyt mellé a töltelék és amikor megkóstoltam keserűnek éreztem. Azt hittem először, hogy túl sok fokhagymát raktam bele, de miután megkóstoltam a cukkiniben is a tölteléket az finom volt. Viszont a cukkini alja is keserű ízű lett, ami érintkezett a tepsivel. Szóval a tepsivel van a gond. Miután megvettem alaposan epnostam, szóval nem értem mitől ad keserű ízt. Szerintetek mi a probléma? Mit nem csináltam jól? Nektek volt már hasonló?2016. nov. 18. 16:33
1/6 anonim válasza:
Tepsivel még nem, de cukkini már nekem is volt keserű, ki kellett dobni. Ha a töltelék finom, attól még lehet keserű a cukkinid.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem érzem keserűnek a cukkinit.
2016. nov. 18. 16:49
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Másik lehetőség, hogy odaégett a kaja, azért volt keserű a kifolyt szósz is, meg a cukkini alja is.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem égett oda, még csakble se sült. Most újra megnéztem, a cukkini nem keserű.
2016. nov. 18. 17:01
5/6 anonim válasza:
Akkor hát vedd ki a kaját és nyalogasd végig az üres tepsit. Ha keserű, akkor nem a cukkini a ludas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!