Kiolvadt egy fél doboz jégkrémem. Meddig áll el a sima hűtőben?
Figyelt kérdés
(Én marha oda raktam vissza, nem a mélyhűtőbe)2017. jún. 26. 23:02
11/18 anonim válasza:
Nem érdemes visszafagyasztani, ugyanis akkora jégkristályok lesznek benne, hogy teljesen élvezhetetlen lesz (semmi íz, és csak ropog a fogad alatt").
Nyilván kiolvadva, folyékonyan még élvezthető valamennyire, de én biztos nem tartogatnám 1 napnál tovább, mert nem 5 fokos tárolásra van kitalálva.
12/18 anonim válasza:
Edd meg! Legrosszabb esetben hasmenésed lesz de talán az se. Nem fogsz belehalni. Az hogy mit garantál a gyártó az egy dolog. A Tescoba mi 290 FT ért vettünk Cartedort mert fel volt olvadva. Semmi bajunk. Nem szimpatikus ha valaki kényeskedik és egy csomó más dolog se... Na mindegy. :D
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Eszegetem, egyelőre semmi bajom, szerintem (is) ehető még 1-2 napig. Pont olyan, mint pár fokkal hidegebben (akkor sem -18 fokosan ettem kőkemény állapotban). Aki a visszafagyasztást javasolta: nem vagyok mikrobiológus, de ez minden kiolvadt étel esetén erősen ellenjavallt, mert tudtommal ezután sokkal gyorsabban szaporodnak benne a baktériumok, simán kaphat az ember ételmérgezést.
2017. jún. 27. 10:05
14/18 anonim válasza:
Attól függ milyen ízű, kávéba is jó lehet
15/18 anonim válasza:
Kenyérre? Fújj :D
Egy fél doboz jégkrém az semmi, még egy gyerek is megeszik annyit egy ültő helyében. Told be aztán kész, mit szenvedsz vele. :D
16/18 A kérdező kommentje:
#14 diós (diódarabokkal) P-:
#15 mitől fúj? Amúgy a maradékot tényleg be kéne tolni, már nincs olyan sok, és kenyéren tényleg elég bizarr
2017. jún. 27. 20:05
17/18 anonim válasza:
én egyszer probáltam ilyet...2 napig hasmenésem volt tole....
18/18 A kérdező kommentje:
Hát egy kicsit engem is meghajtott így pár nap után (már ha az volt)... De szerintem nem lett volna gond, ha 2 (vagy 1) napon belül megeszem az egészet.
2017. jún. 29. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!