Kiolvadt egy fél doboz jégkrémem. Meddig áll el a sima hűtőben?
Figyelt kérdés
(Én marha oda raktam vissza, nem a mélyhűtőbe)2017. jún. 26. 23:02
1/18 anonim válasza:
és megiszod, vagy mi?
dobd ki a francba...
3/18 A kérdező kommentje:
Nincs vele semmi gond, krémes, finom, reggel pl. kenyérre kentem, hogy fogyjon. De ha csak inni lehetne, akkor meginnám. Miért dobnék ki finom ételt csak azért, mert megváltozott az állaga?
2017. jún. 26. 23:47
4/18 anonim válasza:
Jó, akkor ne dobd ki. De az már nem jégkrém, hanem egy habos jellegű lötty. A kiolvadás miatt már alkalmatlan a fogyasztásra, ha a gyártói ajánlást nézzük. Mikrobiológiai szempontból még napokig fogyasztható, de csak magadat csapod be.
5/18 anonim válasza:
Addig amíg a dobozos tej felbontás után.
7/18 anonim válasza:
2nap, kidobni valóban primitív pazarló dolog azért az étel is megérdemli a tiszteletet, kiolvadva hasonló a turmixhoz
8/18 anonim válasza:
Törj össze kekszet, és keverd össze vele. Kicsit feldobja. Egyébként én úgy szeretem a jégkrémet, ha kicsit folyós, de még hideg.
9/18 anonim válasza:
Tedd pohárba és fagyaszd le. Semmi baja nincs neki.
10/18 anonim válasza:
Megsem kérdezem hogy miért nem rakod vissza a fagyasztóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!